Menu

Ove filmove u 2017. ne smijete propustiti!

Pogledajte najnovije trailere 10 filmova koje u 2017. godini ne smijete nikako propustiti!

Beauty and the Beast (2017) je najgledaniji trailer ikada

1. Beauty and the Beast (2017) (Ljepotica i zvijer)
Filmska adaptacija klasične bajke “Ljepotica i zvijer” o ljubavi između monstruoznog princa i mlade žene. P.S. Ovo je najgledaniji trailer ikad: u samo 24 sata pregledan je 127,6 milijuna puta!

2. Kong: Skull Island (2017)
Kong: Skull Island vraća nam kralja majmuna – King Konga! Kada znanstvena ekspedicija na neistraženi otok probudi titansku prirodnu silu, misija istraživanja pretvara se u rat između čudovišta i čovjeka.

3. Fifty Shades Darker (2017) (Pedeset nijansi mračniji)
Dok se Christian bori sa svojim unutrašnjim demonima, u nastavku erotsko-romantične drame Anastasia se mora suočiti sa bijesom i zavišću žena koje su bile s njim prije nje.

4. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) (Čuvari galaksije 2)
Čuvari galaksije nastavljaju svoje avanture u drugom nastavku u kojem otkrivaju misteriozno porijeklo Peter Quilla.

5. The Mummy (2017) (Mumija)
Tom Cruise je dovoljan razlog za čekanje nove verzije Mumije u kojoj se drevna princeza probudila i ustala iz svoje kripte koja se nalazila ispod pustinje, donoseći sa sobom zlo koje se skupljalo tisućama godina.

6. Dunkirk (2017)
Saveznički vojnici Belgije, Velike Britanije i Francuske okruženi su njemačkim vojnicima i evakuirani tijekom žestoke borbe u Drugom svjetskom ratu.

7. The Dark Tower (2017)
Gunslinger Roland Deschain luta pejzažom koji liči na stari Zapad u potrazi za tamnom kulom, u nadi da će uspjeti spasiti svoj svijet koji izumire.

8. Star Wars: Episode VIII (2017) (Ratovi zvijezda: Epizoda VIII.)
U osmom nastavku “Ratova zvijezda” nadamo se otkrivanju identiteta Rey te pozadine njene povezanosti s Lukeom Skywalkerom.

9. Blade Runner 2049 (2017)
Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, LAPD policajac K (Ryan Gosling), otkriva dugo skrivanu tajnu koja bi mogla napraviti kaos u ionako narušenom društvu. Jedino mu preostaje da pronađe Ricka Deckarda (Harrison Ford), bivšeg LAPD istrebljivača kojem se gubi svaki trag već trideset godina.

10. Justice League (2017)
Potaknut svojom obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje nove saveznice Diane Alley, kako bi se suočio sa još većim neprijateljem.