Menu

Sport

Creed 2 (2018)

U drugom nastavku novi šampion u poluteškoj kategoriji Adonis Creed, suočava se sa Viktorom Dragom, sinom Ivana Draga…

The Bleeder (2016)

Sportska drama inspirirana životom teškaškog boksera Chucka Wepnera koji je poslužio kao inspiracija za megapopularni serijal filmova “Rocky”.

Race (2016)

Jesse Owensowo nastojanje da postane najbolji sprinter u povijesti, prvi put ga gura na scenu 1936 godine na olimpijske igre, gdje se suočava sa vrhovnom vlasti Adolfa Hitlera.

Trouble with the Curve (2012)

Kći pokušava popraviti narušene odnose sa svojim bolesnim ocem, poznatim i uspješnim skautom na način da mu pokušava pomoći na moguće njegovom zadnjem putovanju u potrazi za talentima.

Point Break (2015)

Mladi agent FBI-a ubacuje se u tim ekstremnih sportaša za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih i korporativnih pljački.

The Program (2015)

Irski novinar je uvjeren da su uspjesi Lancea Armstronga na Tour de Franceu potpomognuti zabranjenim supstancama odnosno dopingom. S tim uvjerenjem kreće u istragu kako bi razotkrio Armstrongovu prevaru.

Southpaw (2015)

Plaćeni ubojice nasilno upadaju u malu kapelicu u kojoj se održava proba vjenčanja. Mladenka se nakon četiri godine probudi iz kome te žudi za osvetom.

UFC 178

„UFC 178: Johnson vs. Cariaso“ bio je turnir u mješovitim borilačkim vještinama održan 27.09.2014. u MGM Grand Garden Arni u Las Vegasu, Nevadi, u Sjedinjenim američkim državama.

Draft Day (2014)

Na početku sezonu biraju se pojačanja za timove. Sve su oči uprte u Sonnya Weavera koji ima ima pravo prvi birati i stvoriti pobjedničku momčad.

UFC 177

UFC 177 nam donosi drugi okršaj za svjetskoga prvaka u lakoj kategoriji između Dillashawa i Barao-a te još nekolicinu dobrih borbi.

UFC 175

Primorani da igraju igru mačke i pasa u kaosu rata, elitna postrojba dolazi intervenirati u grad u kojem je svaki civil moguća meta a svaka stvar moguća eksplozivna naprava.

UFC 166 (2013)

Po treći put se sastaju Don Santos i Cain Velasquez za titulu prvaka u teškoj kategoriji, uz njih još nekoliko interesantnih borbi!

UFC Fight Night 26

UFC-ov Fight Night 26 nam donosi odlične borbe a prije svega borbu između Chaela Sonnena i Shoguna Ruae te Alistara Overeema te Trawisa Brownea.

UFC 160 (2013)

Ponovna borba za titulu između Cain Velasqueza i Big Foot Silve, borba koja donosi ulogu izazivača titule između Mark Hunta i Junior Dos Santosa te još nekoliko zanimljivih borbi!

Najnoviji traileri

I, Tonya (2017)

Budućnost slavne klizačice Tonya Harding dođe u pitanju kanja njen muž intervenira…