Menu

UFC 162 (2013)

Borba večeri dakako Anderson Silva vs. Chris Weidman za naslov prvaka srednje kategorije!

  Ocjena

 UFC 162
(2013) on IMDb

  Trajanje

3h 0 min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija
  Sinopsis

„UFC 162: Silva vs. Weidman“ bio je turnir u mješovitim borilačkim vještinama održan 06.07.2013. u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu, Nevadi, u Sjedinjenim američkim državama.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Chris Weidman -
Anderson Silva -
Frankie Edgar -
Charles Oliveira -
Tim Kennedy -
Roger Gracie -
Mark Muñoz -
Tim Boetsch -
Cub Swanson -
Dennis Siver -
  Recenzija

Anderson Silva sedam godina igrao se sa srednjeteškaškom kategorijom, no u ovom turniru ta igra ga je nakon dugo vremena napokon koštala naslova. Već u drugoj rundi, Wiedman ga je nokautirao, te krenuo tući na podu, što je označilo da je remen njegov. Prije ovog turnira, Silva je pobjedio u svih svojih 16 UFC mečeva, te je uspješno obrandio titulu 10 puta. Nakon meča izjavio je kako nema želje za revanšem, no vidjet ćemo što će na to reći UFC rukovoditelji.

U ostalim mečevima, bivši lakoteškaški šampion Frankie Edgar zaustavio je svoj niz od tri izgubljena meča sa uzbudljivom pobjedom nad Charlesom Oliveirom. Iako je Oliveira i Edgaru nanio veliku štetu, Edgar se uspio sabrati i napraviti nešto više štete kako bi pridobio suce. Sve tri runde je dobio sa dvije karte, dok je prvu izgubio na trećoj karti.

Srednjeteškaš Mark Munoz uspio se oporaviti od teškog poraza i borbe sa depresijom koja je dovela do toga da izgubi preko 30 kilograma, impresivno pobjedivši Tima Boetscha. Iako je počeo polako, nekoliko puta je oborio Boetscha u zadnje dvije runde te mu nanio veliku štetu na podu u posljednjih 10 minuta.

Cub Swanson pokrenuo je glavni događaj oporavkom nakon naporne prve runde kako bi nokautirao Dennisa Sivera sa spektakularnom kombinacijom udaraca u sredini treće runde. Swanson je proveo većinu prve runde na leđima, no u drugoj rundi počeo se oporavljati, a u trećoj je bio potpuno nadmoćan. To je bila peta pobjeda Swansona zaredom, nakon svog gubitničkoj debitantskog meča.

Također u glavnom događaju, Tim Kennedy je dobio pomalo dosadan meč protiv Rogera Gracie u njihovom zajedinčkoj prvoj borbi u UFC-u. Osim toga, dugogodišnji UFC srednjeteškaš Chris Leben predao je svoj treći meč zaredom, ovoga puta Andrewu Craigu, a teškaš Gabriel Gonzaga nokautirao je Davea Hermana u samo 17 sekundi u fenomenalnom nastupu.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Sport
Sortiraj