Menu

UFC 159 (2013)

Borba za titulu prvaka Jones vs Sonnen te još nekoliko zanimljivih borbi tipa Roy Nelson vs Cheick Kongo.

  Ocjena

 UFC 159
(2013) on IMDb

  Trajanje

2h 50 min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija
  Sinopsis

„UFC 159: Jones vs. Sonnen“ bio je turnir u mješovitim boriliačkim vještinama održan 27.4.2014. u Prudential Centeru u Newarku, New Jerseyu, u Sjedinjenim američkim državama.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Johnny Bedford -
Alan Belcher -
Michael Bisping -
Bryan Caraway -
Phil Davis -
Herb Dean -
Sheila Gaff -
Leonard Garcia -
Pat Healy -
Kurt Holobaugh -
Jon Jones -
Rustam Khabilov -
Cheick Kongo -
Vinny Magalhaes -
Cody McKenzie -
  Recenzija

UFC lako-teškaški šampion svijeta Jon „Bones“ Jones potvrdio je svoju veličanstvenost sa dominantnom pobjedom protiv Chaela Sonnena, no pobjeda ga je itekako koštala. Ozlijede i kontroverzne stanke dominirale su ovim turnirom, dok je Jones zaustavio Sonnena rušeći ga na tlo a zatim dokrajčujući ga udarcima, no niti on sam nije izašao iz borbe bez ozlijede.

U intervjuu nakon borbe, Joe Rogan istaknuo je užasnu ozlijedu koju je Jones zadobio na svom nožnom palcu, a nakon što mu je adrenalin pao, Jones je počeo osjećati bol, što je dovelo do preranog svršetka intervjua. Drugi glavni događaj također je obilježen gadnom ozlijedom koju je Alan „The Talent“ Bencher zadobio od strane britanske zvijezde Michaela „The Count“ Bispinga u trećoj i završnoj rundi, koja je završena na zahtjev suca.

I u ostalim mečevima vijdeli smo dvije razočaravajuće prerane odluke o kraju meča, jednu kontroverznu, a drugu nesretnu, te su fanovi uskraćeni za dva potencijalno uzbudljiva duža meča. Definitivno najbolji dio turnira bio je pružen od strane Roya „Bic Country“ Nelsona, koji je spekakularno nokautirao svog protivnika, Francuza Chiecka Konga u prvoj rundi.

Borba večeri sastojala se od dva laka borca, Jima Millera i Pata Healya, koji su pokazali svo svoje MMA umijeće boksanjem, udarcima nogama i hrvanjem kroz veoma zabavan meč, kojeg je Healy dobio, te se nadamo da će se ova dvojica ubuduće češće susretati u ringu.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Sport
Sortiraj