Menu

UFC 161 (2013)

Naš Stipe Miočić se bori protiv Roy Nelsona. Borba večeri je Rashad Evans vs. Dan Henderson.

  Ocjena

 UFC 161
(2013) on IMDb

  Trajanje

3h 0 min

  Zemlja / jezik

Kanada / engleski

  Klasifikacija
  Sinopsis

„UFC 161: Evans vs. Henderson“ bio je turnir u mješovitim borilačkim vještinama održan 15.6.2013. u MTS Centru u Winnipegu, Manitobi, u Kanadi.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Rashad Evans -
Dan Henderson -
Stipe Miočić -
Roy Nelson -
Ryan Jimmo -
Igor Pokrajac -
Alexis Davis -
Rosi Sexton -
Shawn Jordan -
Pat Barry -
  Recenzija

Iako je turnir bio pogođen mnogim ozljedama, došlo je do nekih ključnih rezultata, uključujući pobjedu Rashad Evansa nad Danom Hendersonom u glavnoj borbi turnira. Ovj turnir također je obilježio prvi nastup Stipe Miočića, koji je pošteno namlatio Roya Nelsona.

TJ Waldburger trebao se suočiti sa Seanom Piersonom, međutim Waldburger je otkazan te zamijenjen sa Kennyem Robertsonom. Stipe Miočić trebao se boriti protiv veterana Soa Paleleia, no zbog promjene u glavnoj borbi, UFC je zamijenio Paleleia sa Royom Nelsonom. Zbog toga je Palelei potpuno uklonjen sa turnira, no sudjelovao je u tjednim borbenim aktivnostima kao potencijalna zamjena u nekom od dvije teškaške borbe.

Isaac Vaille-Flagg trebao se boriti protiv Sama Stouta, no Vallie-Flagg je prisiljen ne sudjelovati zbog ozljede leđa te je zamijenjen sa Jamesom Krauseom. Antonio Reogerio Nogueria trebao je dobiti svoj revanš protiv Mauricia Rua u drugoj glavnoj borbi večeri, no Nogueira je otkazao svoj nastup nekoliko dana prije zbog odljede leđa. Chael Sonnen je trebao biti njegova zamjena, no zbog navodnih problema sa vizom nije mogao ući u Kanadu, te je zbog toga Rua također u potpunosti maknut iz turnira.

Glavna borba večeri trebala je biti Interim Bantamweight Championship borba između trenutnog šampiona Renan Baraoa i bivšeg WEC Bantamweight šampiona Eddiea Wineland. No, 21. svibnja potvrđeno je kako je Barao otkazao svoj nastp zbog ozlijede stopala. Sa njegovim otkazivanjem, Wineland je također uklonjen iz borbe, te je kao rezultat toga borba između Rashada Evansa i Dana Hendersona podignuta na status glavne borbe u tri runde.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Sport
Sortiraj