Menu

UFC 160 (2013)

Ponovna borba za titulu između Cain Velasqueza i Big Foot Silve, borba koja donosi ulogu izazivača titule između Mark Hunta i Junior Dos Santosa te još nekoliko zanimljivih borbi!

  Ocjena

 UFC 160
(2013) on IMDb

  Trajanje

3h 0 min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija
  Sinopsis

„UFC 160: Velasquez vs. Bigfoot 2“ bio je turnir u mješovitim borilačkim vještinama održan 25.05.2013. u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu, Nevadi, u Sjedinjenim američkim državama.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Cain Velasquez -
Antonio Silva -
Junior dos Santos -
Mark Hunt -
Glover Teixeira -
James Te Huna -
TJ Grant -
Gray Maynard -
Donald Cerrone -
K.J. Noons -
  Recenzija

Glavna borba bio je revanš između trenutnog UFC teškaškog šampiona Caina Velasqueza i Antonia Silve. U njihovoj prvoj borbi na UFC 146, godinu dana ranije, Velasquez je pobjedio Silvu u prvoj rundi preko tehničkog nokauta.

Alistair Overeem trebao se suočiti protiv Junior dos Santosa na turniru. Međutim, početkom ožujka, Overeem je otkazao svoj nastup zbog navodne ozljede noge. Nakon toga, u početku je objavljeno kako će se meč odgoditi za ljeto. No, ipak, 3. ožujka objavljeno je kako će Dos Santos ostati u turniru i boriti se protiv Marka Hunta.

Ryan Bader trebao se boriti protiv Glover Teixeire na turniru, no povukao se iz meča zbog ozljede u ožujku, te je zamijenjen sa Jamesom Te Hunom. Amir Sadollah imao je dogovoren meč protiv Stepehna Thompsona, no Sadollah je otkazao svoj nastup zbog navodne ozljede, te je zamijenjen sa Nah-Shon Burrellom.

Mike Pyle očekivao je meč protiv Gunnara Nelsona, no Nelson je otkazao radi navodne ozljede, te je zamijenjen sa Rockom Storyjem. Dana White objavio je na konferenciji za novinare nakon turnira, kako očekuje da će pobjednik borbe Gray Maynard/TJ Grant dobiti šansu postati laki šampion u borbi protiv Bensona Hendersona.

Prilikom vaganja, Khabib Nurmagomedov prešao je limit, težeći 71.9 kg. Nurmagomedov je dobio dva sata da smanji kilažu ispod 70 kg koliko je dozvoljeno, no umjesto toga odabrao je predati postotak svoje plaće protivniku Abelu Trujillou.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Sport
Sortiraj