Menu

2017. će biti uzbudljiva za ljubitelje SF filmova

U Novoj godini fantastika će kao nikad dosad dominirati filmski platnom te gotovo da i ne postoji superjunak koji nije ekraniziran. Pogledajte najnovije trailere 10 SF filmova o superjunacima koje u 2017. godini ne smijete propustiti!

Ghost in the Shell 2017

1. The Lego Batman Movie (2017)
Batman će morati napustiti samotnjačku ulogu i postati timski igrač jer u njegovom omiljenom gradu, Gotham Cityju, prijeti Joker u najopasnijoj zavjeri do sad.

2. Logan (2017)
U ne tako dalekoj budućnosti, 2024. godine, Logan i profesor Charles Xavier moraju se nositi s gubitkom X-Men-a, kada korporacija uništava svijet ostavljajući ga u ruševinama. Loganove sposobnosti samozacjeljenja polako nestaju, a Xavier zbog Alzheimerove bolesti počinje zaboravljati. Logan mora pobjediti vlasnika korporacije uz pomoć mlade djevojke po imenu Laura Kinney, ženskog klona Wolverine-a.

3. Power Rangers (2017)
Grupa srednjoškolaca koji posjeduju jedinsvene supermoći, koriste svoje sposobnosti kako bi spasili svijet.

4. Ghost in the Shell (2017)
Kiborg žena policajac pokušava srušiti opakog hakera. Zasnovana na djelu Masamune Shirowa radnja filma prati glavnog lika po imenu Major. Ova visoko istrenirana policajka je jedinstveni kiborg, a stoji na čelu elitne skupine čiji cilj je boriti se protiv najopasnijih kriminalaca.

5. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) (Čuvari galaksije 2)
Čuvari galaksije nastavljaju svoje avanture u drugom nastavku u kojem otkrivaju misteriozno porijeklo Peter Quilla.

6. Transformers: The Last Knight (2017)
Planeta sa koje dolaze Transformersi je osuđena na propast i Optimus Prime mora pronaći drevnu rukotvorinu skrivenu na Zemlji kako spasio svoj planet.

7. Wonder Woman (2017)
Princeza iz Amazone napušta svoj otok kako bi istražila svijet, te postaje jedna od najvećih heroja.

8. Kingsman: The Golden Circle (2017)
Nastavak filma Kingsman: The Secret Service (2014) u kojem Eggsy, Merlin i Roxy odlaze u Ameriku kako bi pomogli Statesmanu (američkom pandanu Kingsmana) u borbi protiv Poppy (Julianne Moore).

9. Valerian and the City of a Thousand Planets
Agent Valerian koji putuje kroz vrijeme poslan je zajedno sa svojom kolegicom Laureline da istraže galaktičko carstvo. Film je temeljen na francuskom stripu “Valerian i Laureline”.

10. Spider-Man: Homecoming
Spider-Man se vratio u akciju! Mladi Peter Parker počinje otkrivati svoj novi identitet superheroja.