Menu

Akcije

Bullet Train (2022)

Pet plaćenih ubojica se ukrcava na isti brzi vlak te ubrzo skuže da njihova misija ima nešto zajedničko s misijama drugih plaćenika.

Top Gun: Maverick (2022)

Trideset godina nakon pohađanja Top Gun akademije Maverick je i dalje elita navalne avijacije te kao takav dobiva zadatak voditi grupu najboljih pilota u smrtonosnu misiju.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange se udružuje s misterijoznom tinejđerkom koje se sjeća iz svojih snova a koja ima sposobnost putovanja kroz svemire te razornu moć. No njih dvoje nisu dovoljni za prijetnju koja želi pobrisati milijarde živih. Traže pomoć Wande takozvane Scarlet Witch, Wonga i ostalih.

Jurassic World: Dominion (2022)

Četiri godine nakon destrukcije otoka Nublar, operativci Biosyna pokušavaju pronaći nestalu Maisie Lockwood, dok doktorica Ellie Sattler istražuje ogromne genetski modificirane insekte kojih je sve više.

The Batman (2022)

Kada sadistični serijkski ubojica pokrene seriju ubojstava i to visoko rangiranih političkih figura u Gothamu, Batman je prisiljen na temeljitu istragu skrivene korupcije u gradu te moguće upletenosti njegove vlastite obitelji u istu.

Spider-Man: No Way Home (2021)

Nakon što je identitet Spider-Mana otkriven, Peter se obratio Doctoru Strangeu za pomoć. Nakon što čarolija krene po zlu, opasni entiteti s raznih svjetova počinju stizati na Zemlju što će prisiliti Petera da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

Riddick (2013)

Ostavljen da umre na Suncem sprženom planetu, Riddick se nađe u situaciji protiv alienske rase predatora. Aktivirajući alarm za pomoć, odazvala su se dva svemirska broda, jedan na kojemu se nalazi nova generacija plaćenih ubojica, te drugi kojim upravlja čovjek iz Riddickove prošlosti.

Honest Thief (2020)

Pljačkaš američkih banaka koji je tijekom karijere ukrao 9 milijuna dolara, želi započeti novi život s voljenom ženom, ali stvari neće ići po planu…

Ava (2020)

Ava koja izvršava ubojstva za Vladu, kada posao krene po zlu morat će se boriti za vlastiti život…

The New Mutants (2020)

Pet mladih mutanta otkrivaju svoje sposobnosti dok ih drže zatočene u tajnom objektu te se bore da pobjegnu od svojih prošlih grijeha i spase sebe…

Najnoviji traileri

Fatman (2020)

Chris Cringle, poznat i kao Djed Mraz, prisiljen je na partnerstvo s američkom vojskom…

The Doorman (2020)

Po povratku iz borbe, žena počinje raditi kao portir u njujorškoj zgradi gdje se sprijatelji sa jednom obitelji kojoj će pomoći kada im bande sve oduzme…

News of the World (2020)

Udovac, veteran građanskog rata, pristaje odvesti djevojku koju su odveli prije nekoliko godina, njenoj tetki i tetku, protiv njene volje….

Monster Hunter (2020)

Kada se poručnica Artemis i njeni vojnici upute u novi svijet, oni se upuštaju u bitku za opstanak protiv ogromnih čudovišta…

The King’s Man (2020)

Dok se grupa najgorih kriminalaca u povijesti okuplja kako bi započeli rat u kojem bi ubili milijune ljudi, jedan čovjek vodi utrku sa vremenom kako bi ih zaustavio…