Donnie Darko (2001)

film donnie darko s titlovima

Problematičanom tinejđeru se desi misterijozna pojava, susreće velikoga zeca koji ga natjera da počini nekoliko zločina nakon što mu je dokazao preko izbjegnute bizarne nesreće da u njegovim riječima zaista ima istine.

Nastavi na film

El Orfanato (2007)

gledaj film El orfanato

Jedna žena odlučuje vratiti svoju obitelj u njenu kuću u kojoj je živjela kao dijete, a koja je ranije služila i kao dom za siročad i hendikepiranu djecu. Nedugo zatim njen sin počinje komunicirati s nevidljivim prijateljem.

Nastavi na film

Before We Go (2014)

film Before We Go s prijevodom

Dvoje stranaca zaglavljenih na Manhattanu na jednu noć izrastaju u bliske prijatelje nakon avanture u večeri punoj neočekivanih događaj koji ih natjeraju da se suoče s svojim najvećim strahovima.

Nastavi na film

Kajaki (2014)

film Kajaki s prijevodom

2006. jedinica mladih britanskih vojnika naletila je na neočekivanog, zastrašujućeg protivnika. Presušena rijeka prepuna mina, svaki korak može koštati izgubljene noge ili života.

Nastavi na film

Dark Places (2015)

film Dark Places s titlovima

Libby Day je imala samo 7 godina kada je njena obitelj brutalno ubijena na ruralnoj farmi u Kansasu. 25 godina kasnije odlučuje se vratiti na mjesto zločina i pokušava otkriti detalje te strašne noći.

Nastavi na film

Creep (2014)

film Creep s titlovima

Video snimatelj se javlja na oglas za jednodnevni posao u usamljenom gradiću u planinama. Ubrzo saznaje da njegov poslodavac nije niti blizu onakav kakav se činio na prvu.

Nastavi na film