A Clockwork Orange (1971)

gledaj film A Clockwork Orange

Film je snimljen 1971. od strane poznatog redatelja Stanleya Kubricka i pokušava dočarati budućnost Britanije. Priča se vrti oko karizmatičnog huligana Alexa Delargea koji je završio u zatvoru. Alex volontira za sudjelovanje u eksperimentalnoj terapiji u režiji vlade kojom pokušavaju riješiti kriminal u društvu. No ne ide sve po planu…

Nastavi na film

The Devil’s Double (2011)

gledaj film The Devil's Double s titlovima

Đavolji dvojnik je triler snimljen prema istinitom događaju. Film prati čovjeka koji je postao dvojnik okrutnog sina Saddama Husseina, Udaya Husseina kojega se boji cijena nacija. Otima ljudima živote, iživljava se nad svima, čezne za besmrtnošću i moći u svojoj prevelikoj oholosti.

Nastavi na film

Labor Day (2013)

gledaj film Labor Day s titlovima

Depresivna samohrana majka Adele i njen sin Henry ponude prijevoz ozlijeđenome čovjeku. No u isto vrijeme i policija pretražuje grad a majka i njen sin malo po malo saznaju istinu o njihovom gostu te se njihove opcije počinju sužavati.

Nastavi na film

Black Hawk Down (2001)

gledaj film Black Hawk Down s titlovima

123 elitna američka vojnika idu u akciju u Somaliju a cilj im je zarobljivanja sva generala otpadnika koja koriste rat u svrhu bogaćenja. No tamo se sreću s velikim otporom Somalijaca koji su teško naoružani.

Nastavi na film

Love & Mercy (2014)

gledaj film Love & Mercy s titlovima

U 1960.-im godinama vođa grupe Beach Boys, Brian Wilson se bori protiv nadolazeće bolesti – psihoze, dok u isto vrijeme pokušava objaviti svoje najveće pop umjetničko djelo. U 1980.-ima, bolest je već uznapredovala, Brian je slomljen i zbunjen čovjek koji je pod cjelodnevnom njegom od svog terapeuta Dr. Eugena Landya.

Nastavi na film

Insidious: Chapter 3 (2015)

gledaj film Insidious: Chapter 3 s titlovima

Događaji prije lova na obitelj Lambert pokazuju koliko je nadarena bila Elise Rainier u svijetu spiritizma te kako je nevoljko odlučila koristiti svoju sposobnost kontaktiranja umrlih kako bi pomogla tinejđerki koja je bila meta nadnaravnim entitetima.

Nastavi na film

Schindler’s List (1993)

film Schindler's List s titlovima

U Poljskoj za vrijeme drugog svjetskog rata Oskar Schindler počinje skrbit za svoje radnike Židove nakon što je svjedočio strahote koje su nad njima provodili nacisti. Schindlerova lista je klasik koji ne smijete propustiti!

Nastavi na film

Running Scared (2006)

film Running Scared s titlovima

Nisko rangirani kriminalac dobije od svojih šefova na povjerenje misiju da se riješi pištolja kojim su ubijani korumpirani policajci, no sve krene u krivom smjeru kada pištolj dospije u krive ruke.

Nastavi na film

Home Run (2013)

gledaj film Home Run

Profesionalni igrač baseballa koji je koristio nedozvoljene supstance je primoran na liječenje u svom rodnom gradu. Priznanje svoga problema i komplicirane prošlosti mu daje novu nadu, uskoro postaje i trener…

Nastavi na film

Rudderless (2014)

film Rudderless s prijevodom

Tugujući otac nalazi kutiju s demo snimkama svog pred malo preminulog sina. Nakon što ih je preslušao uvidio je veliki talent svoga sina radi čega se odlučuje formirati bend.

Nastavi na film

Southpaw (2015)

gledaj film Southpaw s prijevodom

Prvak svijeta u boksu, Billy Hope traži pomoć od trenera Ticka Willisa da mu pomogne vratiti se na vrh nakon tragične pogibije njegove supruge i osobnog bankrota kojega je doživio nakon toga.

Nastavi na film

Donnie Darko (2001)

film donnie darko s titlovima

Problematičanom tinejđeru se desi misterijozna pojava, susreće velikoga zeca koji ga natjera da počini nekoliko zločina nakon što mu je dokazao preko izbjegnute bizarne nesreće da u njegovim riječima zaista ima istine.

Nastavi na film