Learning to Drive (2014)

film Learning to Drive s titlovima

Spisateljici s Manhattana je brak pred raspadom. Uzima satove vožnje u čemu joj pomaže instruktor koji je Sikh i koji također ima problema u braku. Kada su njih dvoje zajedno oboje dobivaju hrabrosti vratiti se na pravi put i boriti se za svoje brakove.

Nastavi na film

Mississippi Grind (2015)

film Mississippi Grind s titlovima

Gerry u zadnje vrijeme nema sreće s kockom (jer kao inače se može imati sreće s kockanjem?!), ima financijskih problema te se odlučuje udružiti s mladim karizmatičnim kockarom Curtisom, kako bi pokušao promijeniti svoj neuspjeh u uspjeh.

Nastavi na film

Youth (2015)

film Youth online

Umirovljeni dirigent je na odmoru u Alpama s svojom kćerkom i svojim najboljim prijateljem. Tamo dobiva pozivnicu od kraljice Elizabethe II da nastupi za rođendan princa Philipa.

Nastavi na film

Meadowland (2015)

film Meadowland s titlovima

Nakon nezamislivog gubitka Sarah i Phil kreću živjeti bezobzirno ne razmišljajući o posljedicama. Phil počinje živjeti nemoralno dok Sara kreće na potencijalno katastrofalno putovanje…

Nastavi na film

Black Mass (2015)

film Black Mass s titlovima

Istinita priča Whiteyu Bulgeru, bratu senatora federalne države i najomraženijem nasilnom kriminalcu u povijesti Bostona koji je postao suradnik FBI-a kako bi pomogao u uhićenju mafijaške obitelji koja je zagazila i njemu samome na travnjak.

Nastavi na film

The Martian (2015) cam

film The Martian s titlovima

Tijekom misije putovanja na Mars, astronaut Mark Watney je smatran mrtvim nakon žestoke oluje u kojoj se je posada našla te je radi toga ostavljen u svemirskim prostranstvima. No Watney je ipak preživio te je zaglavio na neprijateljski nastrojenom planetu s ograničenim zalihama. Mora se osloniti na svoju genijalnost, duhovitost i jaki duh kako bi smogao snage te našao način da pošalje signal na Zemlju da je još živ.

Nastavi na film

Dope (2015)

film Dope s titlovima

Život se mijenja za Malcolma, štrebera koji se trudi preživjeti u opasnoj četvrti nakon što dobiva pozivnicu za privatni party koji njega i njegove prijatelje odvodi u avanturu po Los Angelesu.

Nastavi na film

A Clockwork Orange (1971)

gledaj film A Clockwork Orange

Film je snimljen 1971. od strane poznatog redatelja Stanleya Kubricka i pokušava dočarati budućnost Britanije. Priča se vrti oko karizmatičnog huligana Alexa Delargea koji je završio u zatvoru. Alex volontira za sudjelovanje u eksperimentalnoj terapiji u režiji vlade kojom pokušavaju riješiti kriminal u društvu. No ne ide sve po planu…

Nastavi na film