Menu

Westerni

The Good The Bad and The Ugly (1966)

Profesionalni ubojice, lovci na novčane nagrade spajaju se u savez s dvojicom čovjeka u teškoj utrci s trećom osobom a sve radi potrage za zakopanim blagom na jednom groblju. Puno filmskih kritičara smatra ovaj western klasik najboljim westernom svih vremena.

The Salvation (2014)

1870-ih, miroljubivi američki naseljenik usmrti ubojicu svoje obitelji, što izazove bijes notornog lidera bande. Njegovi ga kukavički sugrađani nakon toga izdaju, te on biva prisiljen sam uloviti ove odmetnike.

Outlaws and Angels (2016)

Kada odmetnici upadnu u kuću iznenađene i naizgled nevine obitelji kako bi se u nju sakrili tokom noći, ubrzo se nađu u neočekivanoj igri mačke i miša, koja će im donijeti zavođenje, zamjenu uloga, te naposlijetku i krvavu osvetu.

Traded (2016)

Godina je 1880., otac mora napustiti svoj ranč i otići u Dodge City kako bi spasio svoju kći od starog neprijatelja. Njegova reputacija kao najbržeg revolvera Zapada je stavljena na test.

Forsaken (2015)

Ogorčeni revolveraš se vraća u svoj rodni grad u potrazi za mirnim životom no njegovom planu stoji na putu banda sačinjena od lopova i ubojica koja ugnjetava mještane.

The Ridiculous 6 (2015)

Zločinac koji je odgojen od Indijanca saznaje da ima još 5 polubraće. Zajedno s njima kreće u akciju spašavanja svoga oca kojemu je život ugrožen radi velikih dugova.

Slow West (2015)

Priča prati 16-ogodišnjaka u 19.-om stoljeću koju putuje po Americi kako ci našao ženu koju voli. Društvo mu čini misterijozni putnik Silas.

Echoes Of War (2015)

Veteran u građanskom ratu se vraća kući na tiho i mirno selo, no ono što ga je tamo dočekalo jest konflikt između njegove obitelji i brutalnog rančera koji ih uznemirava.

Tombstone (1993)

Uspješni čovjek od zakona planira svoju mirovinu provesti u miru, anonimno u gradu Tombstoneu u Arizoni. No takve planove pomrse kriminalci, ona vrsta ljudi na kojima je i stekao svoju reputaciju.

Najnoviji traileri

The Beguiled (2017)

Ranjeni vojnik koji se oporavlja u internatu za vrijeme američkog građanskog rata počne šarmirati jednu djevojku za drugom unoseći pomutnju i stvarajući atmosferu ispunjenu ljubomorom i prevarama.

Brimstone (2016)

Mračna priča iz 19. stoljeća u Americi o mladoj ženi i njenoj obitelji čiji se život drastično promjeni kada u grad stigne novi velečasni.