Before We Go (2014)

film Before We Go s prijevodom

Dvoje stranaca zaglavljenih na Manhattanu na jednu noć izrastaju u bliske prijatelje nakon avanture u večeri punoj neočekivanih događaj koji ih natjeraju da se suoče s svojim najvećim strahovima.

Nastavi na film

Trainwreck (2015)

film Trainwreck s titlovima

Žena čije je mišljenje oduvijek bilo da je veza s jednim partnerom nemoguća te je od takve veze imala i strah, upoznaje dobroga tipa radi kojega će morati potisnuti svoje strahove i izložiti svoje povjerenje.
UPOZORENJE: Film je prepun seksualnih scena, promiskuiteta, psovki, korištenja droga i alkohola, detaljnije pročitajte na IMDB-u.

Nastavi na film

Pitch Perfect 2 (2015)

film Pitch Perfect 2 s prijevodom

Nakon sramotnog nastupa u Lincoln Centru, grupa Barden Bellas upada na internacijonalno natjecanje koje nikada u povijesti nije osvojila niti jedna Američka grupa. Tamo će se pokušati pokazati u pravome svjetlu kako bi vratili svoj status i pravo na nastupe.

Nastavi na film

Hot Pursuit (2015)

film Hot Pursuit s prijevodom

Dvije zgodne policajke koje posao obavljaju striktno po udžbeniku pokušavaju zaštititi ženu narko bosa dok jure kroz Texas a za njima idu korumpirani policajci i ubojice.
NAPOMENA: Film je dobio ocijenu ispod 5 na portalu imdb.com što upućuje na to da je loš.

Nastavi na film

Ted 2 (2015)

film Ted 2 s prijevodom

Tek vjenčani medvjedić Ted i Tami-Lynn žele imati dijete, no kako bi se kvalificirali za dijete, Ted mora a sudu dokazati da nije samo plišani medvjedić nego i prava osoba.
UPOZORENJE: Film Ted 2 je potpuno amoralan, prepun seksualnih scena, psovki, scena korištenje droga, nije preporučljiv osobama ispod 50 godina.

Nastavi na film

Focus (2015)

film Focus s prijevodom

Nicky je iskusni prevarant kojemu sve polazi od ruke. No život ga ponovno spaja s ženom iz njegove prošlosti koja mu ubrzo postaje učenik u prevarama ali i nešto više…

Nastavi na film

Love, Rosie (2014)

gledaj film Love, Rosie s titlovima

Rosie i Alex su najbolji prijatelji još od 5. godine života tako da nipošto ne bi mogli biti idealni jedni za drugo….ili pak bi?? Kada je riječ o donošenju pravih odluka vezanih za ljubav i život ovih dvoje su sami sebi najveći neprijatelji.

Nastavi na film

The Cobbler (2014)

film The Cobbler s titlovima

Max Simkin živi u New Yorku i radi kao postolar u radnji koja je u njegovoj obitelji generacijama. Razočaran ustajalim životom, nailazi na magično nasljeđe koje mu dopušta da ulazi u živote drugih.

Nastavi na film