Learning to Drive (2014)

film Learning to Drive s titlovima

Spisateljici s Manhattana je brak pred raspadom. Uzima satove vožnje u čemu joj pomaže instruktor koji je Sikh i koji također ima problema u braku. Kada su njih dvoje zajedno oboje dobivaju hrabrosti vratiti se na pravi put i boriti se za svoje brakove.

Nastavi na film

Dope (2015)

film Dope s titlovima

Život se mijenja za Malcolma, štrebera koji se trudi preživjeti u opasnoj četvrti nakon što dobiva pozivnicu za privatni party koji njega i njegove prijatelje odvodi u avanturu po Los Angelesu.

Nastavi na film

Walk of Shame (2014)

gledaj film Walk of Shame s titlovima

Žena kojoj je životni san da postane novinarka, nakon noćnog izlaska budi se pokraj potpunog neznanca, bez mobitela, auta, osobne iskaznice i novca. Za 8 sati mora stići na najbitniji poslovni interview u njenom životu!

Nastavi na film

Rudderless (2014)

film Rudderless s prijevodom

Tugujući otac nalazi kutiju s demo snimkama svog pred malo preminulog sina. Nakon što ih je preslušao uvidio je veliki talent svoga sina radi čega se odlučuje formirati bend.

Nastavi na film

Entourage (2015)

film Entourage s prijevodom

Filmska zvijezda Vincent Chase, zajedno s svojom ekipom Ericom, Turtleom, i Johnnyem je nakon uspješnog seriala ponovno na filmskom platnu i to u obliku filma. Zajedno s svojim super agentom Arijem Goldom ulaze u riskantan projekt koji će ujedno biti i Vinceova prva uloga producenta.

Nastavi na film