Walk of Shame (2014)

gledaj film Walk of Shame s titlovima

Žena kojoj je životni san da postane novinarka, nakon noćnog izlaska budi se pokraj potpunog neznanca, bez mobitela, auta, osobne iskaznice i novca. Za 8 sati mora stići na najbitniji poslovni interview u njenom životu!

Nastavi na film

Rudderless (2014)

film Rudderless s prijevodom

Tugujući otac nalazi kutiju s demo snimkama svog pred malo preminulog sina. Nakon što ih je preslušao uvidio je veliki talent svoga sina radi čega se odlučuje formirati bend.

Nastavi na film

Entourage (2015)

film Entourage s prijevodom

Filmska zvijezda Vincent Chase, zajedno s svojom ekipom Ericom, Turtleom, i Johnnyem je nakon uspješnog seriala ponovno na filmskom platnu i to u obliku filma. Zajedno s svojim super agentom Arijem Goldom ulaze u riskantan projekt koji će ujedno biti i Vinceova prva uloga producenta.

Nastavi na film

Before We Go (2014)

film Before We Go s prijevodom

Dvoje stranaca zaglavljenih na Manhattanu na jednu noć izrastaju u bliske prijatelje nakon avanture u večeri punoj neočekivanih događaj koji ih natjeraju da se suoče s svojim najvećim strahovima.

Nastavi na film

Trainwreck (2015)

film Trainwreck s titlovima

Žena čije je mišljenje oduvijek bilo da je veza s jednim partnerom nemoguća te je od takve veze imala i strah, upoznaje dobroga tipa radi kojega će morati potisnuti svoje strahove i izložiti svoje povjerenje.
UPOZORENJE: Film je prepun seksualnih scena, promiskuiteta, psovki, korištenja droga i alkohola, detaljnije pročitajte na IMDB-u.

Nastavi na film

Pitch Perfect 2 (2015)

film Pitch Perfect 2 s prijevodom

Nakon sramotnog nastupa u Lincoln Centru, grupa Barden Bellas upada na internacijonalno natjecanje koje nikada u povijesti nije osvojila niti jedna Američka grupa. Tamo će se pokušati pokazati u pravome svjetlu kako bi vratili svoj status i pravo na nastupe.

Nastavi na film

Hot Pursuit (2015)

film Hot Pursuit s prijevodom

Dvije zgodne policajke koje posao obavljaju striktno po udžbeniku pokušavaju zaštititi ženu narko bosa dok jure kroz Texas a za njima idu korumpirani policajci i ubojice.
NAPOMENA: Film je dobio ocijenu ispod 5 na portalu imdb.com što upućuje na to da je loš.

Nastavi na film

Ted 2 (2015)

film Ted 2 s prijevodom

Tek vjenčani medvjedić Ted i Tami-Lynn žele imati dijete, no kako bi se kvalificirali za dijete, Ted mora a sudu dokazati da nije samo plišani medvjedić nego i prava osoba.
UPOZORENJE: Film Ted 2 je potpuno amoralan, prepun seksualnih scena, psovki, scena korištenje droga, nije preporučljiv osobama ispod 50 godina.

Nastavi na film