Inside Out (2015)

film Inside Out s prijevodom

Nakn što je mlada Riley preseljena iz sjeverne Amerike u San Francisco, njezine emocije – Radost, Strah, Ljutnja, Gađenje i Tuga ulaze u sukob o tome kako se na najbolji način prilagoditi novoj sredini.

Nastavi na film

Epic (2013)

sinkronizirani crtic epic

Tinejđerka se nađe u poziciji di je transportirana u duboku šumu u kojoj se odvija borba između sila zla i sila dobra. Spaja se s dobrima i pokušava spasiti svijet!

Nastavi na film

Big Hero 6 (2014)

animirani film Big Hero 6 online

Posebna veza se rodi između velikog robota na napuhavanje po imenu Baymax i čuda od djeteta Hira Hamade. Njih dvoje se udružuju s nekolicinom prijatelja kako bi oformili grupu high-tech heroja.

Nastavi na film

The Book of Life (2014)

gledaj film The Book of Life

Manolo, mladić koji je na raskrižju života u kojemu jedan smijer vodi ka ispunjenju očekivanja njegove obitelji a u drugi ga zove njegovo vlastito srce. Kreće na avanturu života u tri različita svijeta te na svakome mora poraziti jedan od svojih najvećih strahova.

Nastavi na film

A Christmas Carol (2009)

gledaj film A Christmas Carol

Animirana priča Charlesa Dickensa o Ebenezeru Scroogeu, škrtom čovjeku koji mrzi Božić. No kako bi to promijenili dolaze duhovi Prošlih, Sadašnjih i Budućih Božića i ukazuju mu kako mora promijeniti svoje srce…

Nastavi na film

Frozen (2013)

gledaj crtić frozen

Neustrašiva i optimistična Anna se udružuje s Kristoffom u nezaboravnom putovanju, u kojem Anna traži svoju sestru Elsu ali u vrlo teškim vremenskim uvjetima, naime Zemljom je zavladala vječna zima.

Nastavi na film