Menu

Sportski

Creed III (2023)

Adonisu je karijera na vrhuncu, obiteljski život posložen no u život mu se nakon dugo vremena vraća prijatelj iz djetinjstva koji ima potencijala uzeti Adonisu prijestolje prvaka.

Woodlawn (2015)

Talentirani rugby srednjoškolac mora prihvatiti izazov i koristiti svoju vjeru kako bi izdržao rasizam na terenu ali i izvan terena.

Concussion (2015)

Poznati patolog dr.Bennet Omalu otkriva istinu o oštećenjima mozga kod profesionalnih sportaša američkog nogometa. Film je baziran na istinitim događajima.

Creed (2015)

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Rocky Balboa postao je trener i mentor Adonisu Johnsonu, sinu svog starog prijatelja i nekadašnjeg suparnika Apollo Creeda.

Bloodsport (1988)

Priča prati Franka Duxa, borca koji izlazi iz vojske kako bi sudjelovao na turniru slobodne borbe u Hong Kongu na kojemu neke borbe završavaju smrću.

McFarland, USA (2015)

Jim White se odluči preseliti zajedno sa svojom obitelji nakon što je izgubio posao rugby trenera. Vidi veliki potencijal u nekim od svojih studenata te odlučuje započeti cross-country tim koji će postati jedan od najboljih cross-country timova.

Home Run (2013)

Profesionalni igrač baseballa koji je koristio nedozvoljene supstance je primoran na liječenje u svom rodnom gradu. Priznanje svoga problema i komplicirane prošlosti mu daje novu nadu, uskoro postaje i trener…

Unbroken (2014)

Radnja filma se odvija za vrijeme 2. svjetskog rata. Nakon pada aviona koji ga je umalo koštao života, olimpijac Louis Zamperini preživljava 47 teških dana na splavu zajedno sa svoja dva prijatelja sve dok ih ne pronađe i zatoči japanska vojska.

42 (2013)

Životna priča Jackiea Robinsona i njegovog povijesnog potpisa za Brooklyn Dodgerse koje je u to vrijeme vodio Branch Rickey.

Foxcatcher (2014)

Braća koja su na glasu kao najbolji u olimpijskom hrvanju se pridružuju timu Foxcatcher kojega vodi multimilijunaš John E. du Pont unutar kojega treniraju za olimpijske igre u Seulu 1988. Njihovo pristupanje timu dovodi do nevjerojatnih okolnosti.

Warrior (2011)

Najmlađi sin od bivšeg boksača, alkoholičara se vraća doma, gdje ga njegov otac trenira za turnir u slobodnoj borbi. Turnir koji ga na posljetku stavi u ring s njegovim vlastitim bratom.

Chasing Mavericks (2012)

Film po istinitoj priči o mladiću Jayu Moriarityu koji otkrije da mitski i jedan od najopasnijih valova prozvanim Maverick zaista postoji i to blizu njegovog doma te o njegovoj avanturi pošto odluči zajahati taj val zakoji se prethodno mora dobro pripremiti.

When the Game Stands Tall (2014)

Priča prati život i sportski uspjeh legendarnog trenery rugbya Boba Ladouceura, koji je preuzeo rugby team srednje škole De La Salle i sa njima napravio nevjerojatan rekord, čak 151 pobjedu za redom, najveći rekord u povijesti Američkog sporta.

We Are Marshall (2006)

Srušio se zrakoplov koji je prevozio momčad američkog nogometa s univerziteta Marshall te odnio živote većine igrača i navijača koji su se nalazili u njemu. Novi trener zajedno s preživjelim igračima pokušava održati momčad univerziteta na okupu.

Najnoviji traileri