Menu

So Undercover (2012)

Privatni detektiv je unajmljen da uđe u koledž i nadzire studente.

  Ocjena

 So Undercover
(2012) on IMDb

  Trajanje

1h 34 min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Redatelj

Tom Vaughan

  Scenarij

Allan Loeb
Steven Pearl

  Produkcija

Tobin Armbrust
Rob Cowan
Tish Cyrus
Guy East
Brian E. Frankish
Allan Loeb
Randy Manis
Andy Mayson
Steven Pearl
Ari Daniel Pinchot
Jonathan Rubenstein
Matthew Salloway
Nigel Sinclair
Jodi Zuckerman

  Glazba

Stephen Trask

  Kinematografija

Denis Lenoir
  Sinopsis

Kada ju FBI zaposli da ode na tajni zadatak među sestrinstvo jednog fakulteta, Molly Morris (Miley Cyrus) mora se transformiarti iz opake privatne istražiteljice u finu, sofisticiranu studenticu kako bi pomogla zaštititi kćer mafijaša koji služi kao svjedok u jednoj optužbi. Sa nekoliko osumnjičenih na svojoj listi, Molly neočekivano shvati da nisu svi onakvi kakvima se doimaju, počevši od nje same.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Miley Cyrus Molly/Brook
Jeremy Piven Armon
Mike O'Malley Sam
Josh Bowman Nicholas
Lauren McKnight Alex
Kelly Osbourne Becky
Eloise Mumford Sasha
Megan Park Cotton
Morgan Calhoun Hunter
Alexis Knapp Taylor
  Recenzija

Režiran od strane Toma Vaughana, „So Undercover“ je tipični tinejdžerski filmić. Cyrus je prilično dobra kao glavni lik, te ima simpatičnu, humorističnu dozu samokritičnosti koja joj dobro služi, te joj zbog toga možemo oprostiti što nas baš i nije do kraja uvjerila kako je opaka privatna detektivka, iako će vjerujemo njeni mladovi fanovi zasigurno mahom svi nakon gledanja ovog filma odabrati studirati kriminalistiku.

Film sadrži i prilično dobre sporedne glumce – Jeremy Piven, Kelly Osbourne, Alexis Knapp i Megan Park, koja vlada svakom scenom u kojoj se nađe sa svojim odličnim tajmingom za komičnost u ulozi zvrckave „sestre“ Cotton. Fer je i reći da sve fore u ovom filmu ne funkcioniraju baš najbolje, no skripta ipak ima nekoliko poštenih rečenica dijaloga i zabavnih malih trenutaka, kao kada Molly flegmatično udara iritantnog partijanera u lice dok priča s nekim drugim.

Film je također pohvalno svjestan suptilnih poruka koje želi prenijeti svojoj publici – tu je na primjer mali, ali bitan dio koji nam prikazuje Cotton koja shvaća kako njen verbalno-zlostavljački beskorisni dečko ipak nije dobar za nju. Najveći problem ovog filma je što gledatlji nikad ne dobiju osjećaj opasnosti, stoga elementi trilera ne funkcioniraju dobro – iako ima pokoje neočekivano iznenađenje, finale filma je veoma predvidljivo.

Uz sve to, kemija između Cyrus i Bowmana je gotovo nepostojana, pa i romansa ovog filma nije posebno uvjerljiva, iako Miley u jednom trenutku Bowmana priveže lisicama za radijator, što je prilično „risqué“ za ovakav film. Naposlijetku, film je u potpunosti gledljiv, te zasigurno prava poslatica za sve Miley Cyrus fanove.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Romantični Akcije Drame Kriminalistički SF-ovi Avanture
Sortiraj