Menu

Once Upon a Time in Venice (2017)

Detektiv iz Los Angelesa odlazi u potragu za nemilosrdnom bandom koja mu je ukrala njegovog psa.

  U kinima

Srbija27.07.2017.

  Ocjena

 Once Upon a Time in Venice
(2017) on IMDb

  Trajanje

1h 34min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Mark Cullen

  Scenarij

Mark Cullen
Robb Cullen

  Produkcija

Nicolas Chartier
Mark Cotone
Mark Cullen
Robb Cullen
Jonathan Deckter
Jack Donaldson
Stephen J. Eads
Derek Elliot
Laura Ford
Zev Foreman
Bruce Wayne Gillies
Patrick Newall
Howard Young

  Glazba

Jeff Cardoni

  Kinematografija

Amir Mokri
  Sinopsis

Steve Ford (Bruce Willis) neuspješan je privatni detektiv u Los Angelesu, a njegovi privatni i poslovni svjetovi sudare se nakon što njegov voljeni pas Buddy biva ukraden od strane notorne bande. Serija ludih i neočekivanih okolnosti dovest će ga do toga da obavlja posao za ovu bandu, dok ga natjeravaju dvojica braće iz Samoe, pomoćnici lokalnog lihvara i nekoliko drugih sumnjivih likova. No, kako se kaže – “pas je čovjekov najbolji prijatelj” – a Steve će pokazati koliko je čovjek spreman daleko ići da vrati svog najboljeg prijatelja.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Bruce Willis Steve Ford
John Goodman Dave
Jason Momoa Spider
Emily Robinson Taylor
Jessica Gomes Nola
Kaleti Williams Manu
Myles Humphus Tui
Famke Janssen Katey
Thomas Middleditch John
Maurice Compte Oscar
  Recenzija

Bivši “osramoćeni” detektiv iz Los Angelesa, Steve Ford (Bruce Willis) osnovao je svoj privatni istraživački ured, te uzeo partnera Johna (Thomas Middleditch) koji previše vremena provodi na svom mobitelu. Oni baš i nemaju mnogo posla, što daje Steveu dosta vremena da se brine o drugim stvarima u svom životu. Iako mu život nije onakvim kakvim ga je zamišljao, sve je više-manje u redu sve dok mu lokalna banda ne ukrade njegovog voljenog jack russell terriera Buddyja. Steve sada odlučuje sve staviti na čekanje i posvetiti se traganjem za svojim najboljim prijateljem.

Za laganu akcijsku komediju, ovaj film ima mnogo priče koja se baš i ne drži dobro kada ju malo pobliže pogledate, no ima smisla u kontekstu samog filma. Braća redatelj i scenarist, Mark i Robb Cullen, napunili su ju mnogim šarenim likovima koji uključuju Steveovog najboljeg prijatelja, depresivnog vlasnika dućana Davea Jonesa (John Goodman), ruskog lihvara Yurija (Ken Davitian), grafiti umjetnika Lopeza (Tyga), Stevovu sestru (Famke Janssen) i razne druge.

Gledajući lude akcijske scene koje se odvijaju u ovom filmu slično je kao da ste zarobljeni u partiji flipera, no “Once Upon a Time in Venice” u svojoj srži je dobronamjeran film koji je veoma često izuzetno zabavan na najbolji mogući način. Iako njegova priča sadrži ponešto za svakoga, ne bismo baš rekli da je obiteljski film – dovoljan broj scena ipak je skrojen za odrasle, a neke od njih uistinu nisu primjerene za malu djecu.

Uz sve svoje možebitne nedostatke, “One Upon a Time in Venice” naprosto je film kojeg ćete ili voljeti ili mrziti, a pošto se radi o laganom filmu koji nije bio suviše reklamiran i o kojem se ne priča, vjerujemo da će njegov uspjeh u kinima biti neznatan – no to ne znači da neće dobro proći kada izađe iz kina i dospije u dućane, dapače zapravo ga vidimo kao odličan film koji biste mogli pogledati kada kod sebe doma okupite svoje najbolje prijatelje. Kao šećer na kraju, soundtrack filma zasigurno će vas podsjetiti na “Pulp Fiction”, a imajući na umu da je Willis glumio u tom legendarnom filmu, na momente ovaj bi vas film mogao baciti u pravo putovanje u nostalgiju.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Drame Akcije Avanture Animirani Trileri Romantični Horori
Sortiraj