Menu

Blended (2014)

Nakon katastrofalnog slijepog spoja, muškara i žena se slučajno sretnu na odmaralištu za obitelji, a njihov početni katastrofalni susret polako prerasta u nešto više.

  Ocjena

 Blended
(2014) on IMDb

  Trajanje

1h 57 min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Frank Coraci

  Scenarij

Ivan Menchell
Clare Sera

  Produkcija

Barry Bernardi
Bryan Brucks
Allen Covert
Jack Giarraputo
Kevin Grady
Tim Herlihy
Genevieve Hofmeyr
Mike Karz
Aimee Keen
Steve Koren
Adam Sandler

  Glazba

Rupert Gregson-Williams

  Kinematografija

Julio Macat
  Sinopsis

Jim i Lauren su samohrani roditelji sa djecom, koji zajedno odu na slijepi spoj. Nakon što taj spoj završi katastrofalno, oni odluče više se ne viđati. No, kada se ponovno nađu zajedno u afričkom safari odmaralištu, zajedno sa svojim obiteljima i djecom, stvari se počinju lagano mijenjati.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Adam Sandler Jim
Drew Barrymore Lauren
Kevin Nealon Eddy
Terry Crews Nickens
Wendi McLendon-Covey Jen
Emma Fuhrmann Espn
Bella Thorne Hilary
Braxton Beckham Brendan
Alyvia Alyn Lind Lou
Joel McHale Mark
  Recenzija

Tokom nekoliko posljednjih godina, Adam Sandler pružio nam je neke od najgorih filmova koje smo ikada gledali. Štoviše, postao je poznat po tome – njegovo ime je postalo sinonim loših filmova. Situacija je toliko loša da se većina ljudi više niti ne sjeća njegovih dobrih filmova iz 90-ih i 2000-ih.

Mnogi njegovi raniji filmovi bili su prilično dobre i šarmantne komedije, a na svu sreću, i ovaj film je upravo to. Možda zbog toga što ponovno surađuje sa Drew Barrymore, ili zbog činjenice da je promjenio studio, ali „Blended“ uistinu nije nimalo loš film. Priča slijedi Sandlera i Barrymore koji su samohrani roditelji, koji zajedno završe u afričkom odmaralištu sa svojom djecom. Kako bi ostvarili popust na odmor, moraju ostati zajedno, što dovodi dvije obitelji u stiuaciju da moraju međusobno surađivati. Dodajmo tome malo elemenata romantične komedije i imamo savršen recept za film.

Iako su neki elementi i dalje tipični sa Sandlerove loše filmove – većina sporednih glumaca su njegovi prijatelji i lokacija je veoma egzotična – skripta je ipak mnogo bolja nego inače. Sandlerov lik nije toliko kompleksan kao onaj iz „Punch Drunk Love“, no ipak ima određenu količinu dubine. On je običan radnik te samohrani otac tri djevojčice nakon što mu je žena preminula od raka. Nije samo obični blentavac koji ima supermodela za ženu. Također, kemija između njega i Barrymore je veoma dobra. Ona ima veoma važnu ulogu u filmu, te nije samo potpora Sandleru, a i njen izgled ima veoma prizemljenu kvalitetu što pomaže autentičnosti filma.

No, nije sve u filmu baš savršeno. Ima tu mnogo šala koje jednostavno nisu dobre, kao i ponešto problema sa tempom i logikom. Osim toga, film je malo predugačak, a nekoliko škakljivih scena sprečava ga da bude smatran obiteljskim filmom. Unatoč tome, „Blended“ je veoma dobra romantična komedija koja ima mnogo toga za ponuditi ljubiteljima ovog žanra, te pokazuje da Sandler ipak i dalje zna napraviti pokoji dobar film.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Preporuke Drame Avanture Sportski Domaći filmovi Romantični
Sortiraj