Menu

Avanture

Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Jedna godina nakon što je Kevin zaboravljen kod kuće od svoje obitelji i nakon što je morao poraziti dvojicu idiotnih kriminalaca kako bi preživio, ponavlja se ista stvar, ovoga puta u New Yourku s istim kriminalcima!

The Good The Bad and The Ugly (1966)

Profesionalni ubojice, lovci na novčane nagrade spajaju se u savez s dvojicom čovjeka u teškoj utrci s trećom osobom a sve radi potrage za zakopanim blagom na jednom groblju. Puno filmskih kritičara smatra ovaj western klasik najboljim westernom svih vremena.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange se udružuje s misterijoznom tinejđerkom koje se sjeća iz svojih snova a koja ima sposobnost putovanja kroz svemire te razornu moć. No njih dvoje nisu dovoljni za prijetnju koja želi pobrisati milijarde živih. Traže pomoć Wande takozvane Scarlet Witch, Wonga i ostalih.

Jurassic World: Dominion (2022)

Četiri godine nakon destrukcije otoka Nublar, operativci Biosyna pokušavaju pronaći nestalu Maisie Lockwood, dok doktorica Ellie Sattler istražuje ogromne genetski modificirane insekte kojih je sve više.

Spider-Man: No Way Home (2021)

Nakon što je identitet Spider-Mana otkriven, Peter se obratio Doctoru Strangeu za pomoć. Nakon što čarolija krene po zlu, opasni entiteti s raznih svjetova počinju stizati na Zemlju što će prisiliti Petera da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

Pets United (2019)

Roger je pas lutalica koji brine o napuštenim životinjama tako što krade hranu od bogatih i donosi je manje bogatim životinjama…

Najnoviji traileri

Chaos Walking (2021)

Svijet u kojem nema žena i sva živa bića mogu čuti misli drugih u obliku slika, riječi i zvukova…

News of the World (2020)

Udovac, veteran građanskog rata, pristaje odvesti djevojku koju su odveli prije nekoliko godina, njenoj tetki i tetku, protiv njene volje….

Monster Hunter (2020)

Kada se poručnica Artemis i njeni vojnici upute u novi svijet, oni se upuštaju u bitku za opstanak protiv ogromnih čudovišta…

The King’s Man (2020)

Dok se grupa najgorih kriminalaca u povijesti okuplja kako bi započeli rat u kojem bi ubili milijune ljudi, jedan čovjek vodi utrku sa vremenom kako bi ih zaustavio…

Soul (2020)

Glazbenik koji je izgubio strast prema glazbi prenosi se iz tijela i mora pronaći svoj put natrag uz pomoć djetetove duše koja uči o sebi…