Menu

The Jungle Bunch (2017)

Adaptacija nagrađivane TV serije zajamčeno donosi zabavu za cijelu obitelj!

  U kinima

Hrvatska09.11.2017.
Bosna i Hercegovina09.11.2017.
Srbija09.11.2017.

  Ocjena

Les as de la jungle (2017) on IMDb

  Trajanje

1h 37min

  Zemlja / jezik

Francuska / francuski

  Klasifikacija

  Režija

David Alaux

  Scenarij

Davix Alaux
Eric Tosti
Jean-Francois Tosti

  Produkcija

Jean-Francois Tosti

  Glazba

Olivier Cussac
  Sinopsis

Maurice možda izgleda kao pingvin – no iznutra, on je pravi tigar! Odgojen od strane tigrice, on je najnespretniji kung-fu majstor koji postoji. Zajedno sa svojim prijateljima, “ekipom iz džungle”, on je odlučio održavati red i mir u džungli, kao što je to prije njega činila i njegova majka. No, Igor, zli koala, želi uništiti džunglu jednom zauvijek, uz pomoć svojih lojalnih i tupavih babuna. Sada je na ekipi iz džungle da ga zaustave i pokažu kako znaju voditi džunglu.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Paul Borne -
Philippe Bozo -
Pascal Casanova-
Emmanuel Curtil -
Michel Mella -
Celine Montsarrat -
Laurent Morteau -
Jean-Philippe Puymartin -
Barbara Tissier -
Alexis Tomassian -
  Recenzija

Temeljen na popularnoj francuskoj animiranoj seriji, “The Jungle Bunch” je film koji je veoma drugačiji od prosječnog hollywoodskog animiranog filma. Sa svojim forama, koje su ponekad dobre, a ponekad malo lošije, te prilično zbunjujućom pričom, ovaj animirani film nema problema sa zabavljanjem svoje ciljane publike, no ipak mu fali ponešto domišljatosti. Film uspijeva biti inovativan, to jest ne ponavlja ništa što smo već vidjeli u seriji, no problem je u tome što je većina publike danas navikla gledati određen standard animiranih filmova – onih iz hollywoodskih studija – te je drugim zemljama veoma teško probiti se.

Režiran od strane Davida Alauxa, koji je također pomogao u pisanju scenarija sa svojom braćom Ericom i Jean-Francoisom, ovaj film priča neočekivanu priču o Mauriceu, pingvinu koji se bori protiv kriminala, te koji uz pomoć svojih prijatelja planira održavati red i mir u džungli i zaustaviti zlog koalu Igora, kao što je to činila i njegova majka. Pošto je odgojen od strane tigrice, Mauricius se također osjeća kao da je tigar, no hoće li mu to pomoći da zaustavi zlog Igora prije nego što nastradaju druge, nedužne životinje?

Alaeux i ostali pružaju nam veoma kompliciranu priču i mnoštvo fora koje najčešće i nisu toliko smiješne, barem odraslima, no možda najčudnije od svega je količina nasilja koja je prikazana veoma mladoj publici. Jedan lik umire u šumskom požaru svega 10 minuta unutar filma, te je nakon toga prilično jasno što dalje možemo očekivati. Svakako, ovo nije film za sve publike, te je začuđujuće kako su kreatori zamislili da će se ovaj film svidjeti svima kada su ga odlučili pustiti u kina diljem svijeta.

“The Jungle Bunch” će vjerojatno veoma dobro proći kod onih kojima će ovo biti prvi susret sa serijalom, no teško je reći kako će preživjeti na tržištu gdje se kvaliteta temelji na ponavljanim gledanjima – mališani, naravno, obožavaju crtane gledati nekoliko desetaka puta, a ovaj film baš i ne posjeduje takve kvalitete. No, iako možda nije bez mana, ovaj film svejedno je dobrodošao odmak od tipičnig hollywoodskih animacija te ga možemo preporučiti svima onima koji možda svojoj djeci žele pružiti i jedan drugačiji pogled na svijet.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Avanture Fantazije Najnoviji traileri Akcije Komedije Drame Animirani Sinkronizirani crtići
Sortiraj