Menu

Snitch (2013)

Otac odlazi u tajnu operaciju za organizaciju DEA kako si spasio svoga sina koji je zatvoren u zatvor radi namještaljke vezane uz preprodaju droge.

  Ocjena

 Snitch
(2013) on IMDb

  Trajanje

1h 52 min

  Zemlja / jezik

SAD, UEA / engleski

  Klasifikacija

  Redatelj

Ric Roman Waugh

  Scenarij

Justin Haythe
Ric Roman Waugh

  Produkcija

Tobin Armbrust
Ofra Bikel
Sam Brown
Alexander Yves Brunner
Becki Cross Trujillo
Guy East
Toby Emmerich
David Fanning
Dany Garcia
Keith Goldberg
Justin Haythe
Matt Jackson
Dwayne Johnson
Jonathan King
Jillian Longnecker
Nigel Sinclair

  Glazba

Antonio Pinto

  Kinematografija

Dana Gonzales
  Sinopsis

U ovom napetom akcijskom trileru, Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge te mu prijeti kazna zatvora od deset godina. Očajan i odlučan da spasi svog sina pod svaku cijenu, on stvori dogovor sa državnim tužiteljem – mora raditi kao tajni špijunn te infiltrirati kartel u opasnoj misiji u kojoj će riskirati sve, uključujući život sebe i svoje obitelji.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Dwayne Johnson John Matthews
Barry Pepper Agent Cooper
Jon Bernthal Daniel James
Susan Sarandon Joanne Keeghan
Michael Kenneth Williams Malik
Rafi Gavron Jason Collins
Melina Kanakaredes Sylvie Collins
Nadine Velazquez Analisa
Benjamin Bratt Juan Carlos 'El Topo' Pintera
Lela Loren Vanessa
  Recenzija

Ako vam se čini da bi ovo mogao biti tipični osrednji akcijski film o drogama i ratovima kartela, mogli biste se lako prevariti. Ovaj film ima mnogo toga što ga uzdiže iznad prosjeka, te će vas definitivno moći zadržati u napetosti tokom cijelog svog trajanja.

Film je veoma lako mogao biti potpuna katastrofa da je završio u rukama nekog drugog, no redatelj Ric Roman Waugh uspio je čvrstom rukom navoditi svaki njegov aspekt, a rezultat je čisti, neumorni marš napetosti koji konstantno raste. Uloge su odlično raspoređene na talentirane glumce, neki od kojih su potpuno nepoznati, a neki dobitnici raznih nagrada.

Dwayne Johnson dobio je dobru priliku da doradi svoje glumačko umijeće, te mu je to uspjelo veoma dobro i pokazuje kako definitivno može biti nova najbolja akcijska filmska zvijezda. No osoba čiji nastup valja posebno istaknuti jest Michael Kenneth Williams, koji je u ovom filmu odglumio jednog od najboljih poslovnih partnera ikada viđenih u filmu.

Doduđe, nije sve baš bajno. Poruka koju se film cijelo vrijeme trudi prenijeti, kao i društveni komnetari možda su malo previše isforsirani, te bi zasigurno bilo bolje da je ovo bio običan triler o ocu koji mora spasiti svog sina od opasnosti. Ovako, često nemamo u potpunosti priliku uživati u zabavnim dijelovima ovog filma, jer nas konsantno baca u neki ozbiljniji ton. No, ako se uspijete otresti tih dijelova, definitivno ćete moći uživati u svakoj akcijskoj sceni, samo se potrudite ne shvaćati film toliko ozbiljno koliko on shvaća samog sebe. Ovo je ipak nešto lakši akcijski triler nego što je htio postati, no unatoč tome definitivno pruža dva sata čiste zabave za sve koji ga odluče pogledati.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Drame Akcije SF-ovi Trileri Povijesni
Sortiraj