Menu

In and Out (2017)

Što se dogodi kada prijateljstvo postane nešto mnogo više?

  U kinima

Srbija30.11.2017.

  Ocjena

L'un dans l'autre (2017) on IMDb

  Trajanje

1h 25min

  Zemlja / jezik

Francuska / francuski

  Klasifikacija

  Režija

Bruno Chiche

  Scenarij

Bruno Chiche
Nicolas Mercier
Fabrice Roger-Lacan

  Produkcija

Serge de Pocques
Laetitia Galitzine
Sylvain Goldberg
Nadia Khamlichi
Adrian Politowski
Philippe Rousselet

  Glazba

Nicolas Montazaud

  Kinematografija

Stephanie Laurent Delarue
  Sinopsis

Nekoliko godina, dva para, Pierre i Aimee te Eric i Penelope uživali su u toplom i solidnom prijateljstvu. No, dogodio se jedan problem – Penelope i Pierre postali su ljubavnici… Ova nova situacija postala im je nemoguća za održavati, te oni odlučuju prekinuti. No, nakon jedne strastvene noći vođenja ljubavi, sudbina se odlučila poigrati njihovim životima: Pierre i Penelope zamjenili su tijela. Kako bi sačuvali svoju tajnu, oni se obvežu da će živjeti tuđe živote, ali to neće biti nimalo lak zadatak…
  Trailer

  Glumac   Uloga
Stephane De Groodt Pierre
Louise Bourgoin Penelope
Aure Atika Aimee
Pierre-Francois Martin-Laval Eric
Anne Benoit Francoise
Elliot Daurat Antoine
Joud Geistlich Louise
Philippe Vieux Philippe
Constance Labbe Julie
Ludivine de Chasteney Benedicte
  Recenzija

“In and Out” redatelja Brune Chichea, definitivno nije prvi film o “izmjeni tijela”, no on se definitivno ističe od ostalih po svojem teatralnom humoru i smiješnim situacijama. Tokom cijelog trajanja ovog filma, gledatelji će bez sumnje umirati od smijeha. Priča je ona o Pierreu i Peneleope – oni su ljubavnici, te se redovito sastaju kako bi se dobro proveli. Njihova veza pomalo je komplicirana jer je Penelope žena Pierrovog najboljeg prijatelja Erica, a i sam Pierre je oženjen. Jedne noći, Pierre i Penelope dožive zamjenu tijela – kada se probude, hvata ih panika – kako će živjeti tuđe živote ne znajući gotovo ništa jedno o drugome?

Redatelj Bruno Chiche očito je obožavatelj filma “Body Swap”. Prema njegovim riječima, on u tom filmu nalazi nešto čarobno i poetično. No, kako u romanima, tako i u filmovima, već smo bezbroj puta vidjeli neku verziju ove priče te je ta tema već postala prilično izlizana. Ipak, ovaj film uspio je malo uzburkati stvari dodavajući odličan humor i nesporazume, što obogaćuje inače prilično neimpresivnu priču dovoljno da će gledateljima omogućiti dobru zabavu kroz cijelo svoje trajanje.

51-godišnji francuski redatelj, glumac i scenarist Bruno Chiche iza sebe ima već sedam filmova, između kojih su “The Dupre’s Happiness”, komecdija “Barnie and his little annoyances” i drama “Hell”. U ovom filmu odlučio se uzeti već postojeću formulu i dati joj svoj štih, što mu je svakako uspjelo, no velik dio toga može zahvaliti i odličnim glumcima. Stephane De Groodt i Louise Bourgoin uistinu su odličan duet. Njihovi supružnici Aure Atika i Pierre-Francois Martin-Laval također nisu nimalo loši, te bez njih komedija u ovom filmu ne bi imala jednako snažan efekt.

Film se bavi mnogim temama – od posvajanja, vjernosti, do prijateljstva i ljubavi. Kao što smo već i rekli, on nije ništa novo i stoji rame uz rame sa filmovima poput “In the shoes of a blonde”, “What women want”, “Freaky Friday” ili nedavnog animiranog filma “Your Name”. No, ono što je ovoga puta drugačije jest njegov humor, koji je uistinu odličan i bez problema će nasmijati veliku većinu svojih gledatelja. Ipak, sigurno će biti i onih kojima ovaj film neće sjesti, no to ga vjerujemo neće spriječiti da postane novi hit u svijetu ljubavnih komedija.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Akcije Komedije Avanture Animirani Drame Sinkronizirani crtići
Sortiraj