Menu

Sinister 2 (2015)

Mlada majka i njena dva sina blizanca su doselili u kuću u predgrađu kojoj je smrt glavni predznak.

  Ocjena

 Sinister 2
(2015) on IMDb

  Trajanje

1h 37 min

  Zemlja / jezik

SAD, UK / engleski

  Klasifikacija

  Redatelj

Ciarán Foy

  Scenarij

Scott Derrickson
C. Robert Cargill

  Produkcija

Jason Blum
Jeanette Brill
Rian Cahill
Kaylene Carlson
Bailey Conway
Phillip Dawe
Scott Derrickson
Gerard DiNardi
Brian Kavanaugh-Jones
Charles Layton
Xavier Marchand
James Moran
Couper Samuelson
Howard Young

  Glazba

Tomandandy

  Kinematografija

Amy Vincent
  Sinopsis

U ruralnoj kući u blizini kukuruzišta gdje je živio Ellison Oswait, dječak Dylan ima noćne more u kojima ga posjećuju djeca duhovi koje predvodi dječak Mile. Dylan živi sa svojom majkom Courtney Collins, koja je upravo napustila svog nasilnog muža, te sa svojim bratom Zachom. Dylana djeca duhovi prisiljavaju da ode u podrum te gleda kućne filmove u kojima su sadržane scene ubijanja obitelji. Bivši zamjenik šerifa istražuje serijska ubojstva Bughuula i spaljivanja kuća u kojima su živjele žrtve kako bi se zaštitile buduće obitelji. On otputuje u kuću Collinsovih te se upozna sa obitelji. Kaže im kako je privatni istražitelj te štiti majku od bivšeg muža koji prijeti kako će joj oteti djecu. Zatim započinje ljubavnu vezu sa majkom. U međuvremenu Dylan kaže duhovima kako više neće gledati filmove, no Zach, kojeg su zapravo duhovi i htjeli, zamjeni ga. Kada njihov otac dobije sudsko rješenje da mu pripadaju djeca, Courtney i djeca moraju se iseliti. No, hoće li im to poći za rukom?
  Trailer

  Glumac   Uloga
James Ransone Ex-Deputy So & So
Shannyn Sossamon Courtney Collins
Robert Daniel Sloan Dylan Collins
Dartanian Sloan Zach Collins
Lea Coco Clint Collins
Tate Ellington Dr. Stomberg
John Beasley Father Rodriguez
Lucas Jade Zumann Milo
Jaden Klein Ted
Laila Haley Emma
  Recenzija

„Sinister“, hororac iz 2012.g. bio je više bolestan nego strašan, no imao je svijetlu točku u obliku Jamesa Ransona, koji je glumio iskrenog, no neefektivnog policajca. U ovom nastavku, on reprizira svoju simpatičnu ulogu. Njegov lik napustio je policiju i posvetio se lovu na Bughuula, no i dalje ne dobiva poštovanje koje zaslužuje.

Poput svog prethodnika, „Sinister 2“ napisali su Scott Derrickson i C. Robert Cargill, koji su za ovaj film napravili nekoliko novih perverznih snimaka ubojstava. Jedan od njih, pod nazivom „Fishing trip“, sadrži ljudsko biće koje se koristi kao mamac. Svejedno, „Sinister 2“ nudi relativno interesantnu priču, iako same ideje nisu najbolje realizirane.

Zapaljeni križevi i crkva poplavljena krvlju uistinu mu dobro pristaju, no stvari poput opsjednutog radio prijamnika jednostavno ne pašu. Tek kada na scenu stupci Cournteyjin agresivni bivši muž, vidimo temu koju je vrijedno istražiti – kako čudovišta rađaju nova čudovišta.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Horori Trileri Komedije Drame Kriminalistički
Sortiraj