Menu

Hangover 3 (2013)

Primorani da igraju igru mačke i pasa u kaosu rata, elitna postrojba dolazi intervenirati u grad u kojem je svaki civil moguća meta a svaka stvar moguća eksplozivna naprava.

  Ocjena

 The Hangover 3
(2013) on IMDb

  Trajanje

1h 40min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Todd Phillips

  Scenarij

Todd Phillips
Craig Mazin
Jon Lucas
Scott Moore

  Produkcija

Scott Budnick
Joseph Garner
Daniel Goldberg
Chris Lowenstein
Todd Phillips
David Siegel
J.C. Spink
Thomas Tull
Jeffrey Wetzel

  Glazba

Christophe Beck

  Kinematografija

Lawrence Sher
  Sinopsis

Nakon pogreba Alanovog oca, „Wolfpack“ odluči Alana poslati na liječenje mentalnih problema. No, stvari pođu po zlu na putu za bolnicu – dečki bivaju napadnuti a Doug otet. Sada moraju pronaći Mr. Chowa kako bi ga predali gangsteru koji je oteo Douga kako bi ga spasili.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Bradley Cooper Phil
Ed Helms Stu
Zach Galifianakis Alan
Justin Bartha Doug
Ken Jeong Mr. Chow
John Goodman Marshall
Melissa McCarthy Cassie
Jeffrey Tambor Sid
Heather Graham Jade
Mike Epps Black Doug
  Recenzija

Treći dio „Hangover“ serijala odmiče se od tipične formule prva dva filma, te nudi nešto malo drugačije –  da li je to dobro ili loše, ovisi. Ako ste zavoljeli likove iz prva dva dijela, ovaj nastavak biti će vam solidan, no ako ste voljeli fore iz prva dva dijela, ovaj film vjerojatno vas neće mnogo nasmijati.

Todd Philips ponovno se udružio sa piscem Craigom Mazinom, te priča opet sadrži neke poznate elemente – jedan od članova ekipe je u nevolji, ostatak treba riješiti misterij, a njihovo razrješavanje tog misterija dovodi do mnogih smiješnih trenutaka. No, pošto je ovo zadnji nastavak, tu je i dobra doza samosvjesnosti i sentimentalnosti. Što se tiče redateljskog posla, ovo je vjerojatno Philipsov najbolji film do sada, sa mnogo prekrasnih vizuala i pametnih sekvenci.

Što se tiče likova, ovaj film je potpuno posvećen Alanu, a glumac koji ga glumi, Zack Galifianakis također je na nivou. Cooper i Helms ovoga puta su mnogo više u pozadini, te služe kao pozadina za humor Alana i Chowa, koji ih u tome veoma dobro podržavaju, posebice Cooper. Ken Jeong koji glumi Chowa, ovoga puta ima mnogo više materijala, no i dalje je tipični kineski Stereotip kojeg smo vidjeli u prošlim dijelovima. John Goodman je odličan u ulozi glavnog negativca filma.

Naposlijetku, „Hangover 3“ je iskustvo koje će najviše moći cijeniti fanovi prva dva filma koji žele vidjeti svršetak sage. Oni kojima će ovaj film biti prvi kojeg će pogledati iz serijala, neće imati pojma zašto su ovi filmovi toliko na glasu, dok će oni koji traže više smijeha od drugog dijela vjerojatno biti razočarani što ovaj film nije krenuo u istom smjeru.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Drame Horori
Sortiraj