Menu

Despicable Me 3 (2017)

Gru upoznaje svojeg davno izgubljenog, šarmantnog, veselog i uspješnijeg brata blizanca Drua koji se želi ujediniti s njime za jednu posljednju pljačku.

  U kinima

Hrvatska29.06.2017.
Srbija29.06.2017.
Bosna i Hercegovina20.07.2017.

  Ocjena

 Despicable Me 3
(2017) on IMDb

  Trajanje

1h 30min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Kyle Balda
Pierre Coffin
Eric Guillon

  Scenarij

Ken Daurio
Cinco Paul

  Produkcija

Janet Healy
Brett Hoffman
Christopher Meledandri
Chris Renaud
Robert Taylor

  Glazba

Heitor Pereira
  Sinopsis

Nakon što biva otpušten iz Saveza anti-zlikavaca zbog toga što nije uspio uhvatiti posljednjeg negativca koji je prijetio uništenjem čovječanstva, Gru se nađe usred velike krize identiteta. No, kada se pojavi misteriozni stranac i Gruu kaže kako ima davno izgubljenog brata blizanca koji očajnički želi krenuti stopama svog brata i postati jednim od najvećih negativaca na svijetu, naš Gru ponovno će otkriti kako je to dobar osjećaj biti pravi zlikavac.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Jenny Slate Valerie Da Vinci
Kristen Wiig Lucy Wilde
Steve Carell Gru
Julie Andrews Gru's Mom
Miranda Cosgrove Margo
Steve Coogan Silas
Russell Brand Dr. Nefario
Trey Parker Balthazar Bratt
Dana Gaier Edith
Pierre Coffin Mel
  Recenzija

Potvrđujući svoju reputaciju trenutno najboljeg animiranog serijala, „Despicable Me 3“ dodaje novi materijal na svoju već snažnu bazu šarenih vizuala i odličnog humora sa novim likovima i većim izazovima za Grua i njegovu luckastu obitelj. Koliko god se neki trudili ignorirati ih, Minionsi su definitivno najsmješniji likovi koje smo imali prilike vidjeti u posljednjih desetak godina. Oni su toliko dobri da bi mnogi gledatelji mogli potpuno zaboraviti na sve ostale likove u filmu, no ovaj novi nastavak podsjeća nas da to ne bi trebalo biti pravilo. Pod redateljskom palicom Pierrea Coffina, ovaj film ima mnoge nove odlične likove koji će vas nasmijati do suza.

Pošto je ovdje riječ o četvrtom filmu u serijalu (ukoliko ubrajamo i spin-off „Minions“), svijet u kojem ovi likovi obitavaju već je dobro utvrđen, te ne pokazuje znakova da opada u svojoj kvaliteti. Sa delikatnom kombinacijom Pixarovog srca, luckastog duga Looney Tunesa i veoma snažnim likovima koji postaju sve bolji sa svakim novim nastavakom, „Despicable Me 3“ možda je i najbolji dio ovog serijala do sada. Osim toga, on je film koji će jednako dobro zabaviti one najmlađe gledatelje kao i one starije, a činjenica da ne slijedi moderni trend mračnijih priča ide mu u korist. On bez problema pokazuje da se napetost može stvoriti više puta bet potrebe za ozbiljnijim temama i skretanjem sa svog poznatog štiha.

Odluka da u filmu imamo negativca koji svoje planove izvršava uz pozadinsku glazbu iz 80-ih, koja uključuje Michaela Jacksona i Van Halena, naprosto je genijalan odabir. Osim toga, i dinamika Gruove obitelji također je i dalje genijalna. Ovo su likovi koji uistinu imaju duboke osjećaje jedan prema drugome, te su voljni dati sve od sebe kako bi si međusobno pomogli. Dodavanje Gruovog brata, iako se na prvu ruku doima prilično generičkim, u stvarnosti dodaje veliku dinamiku Gruu koji nastavlja rasti sa svakim novim nastavkom ovog serijala. A tu su naravno i Minioni, koji će ponovno ukrasti pažnju svih gledatelja sa scenama kojima će se podjednako snažno smijati djeca i odrasli.

Nastavci popularnih serijala definitivno nisu laka stvar za izvesti uspješno. A još teže napraviti je trilogiju kvalitetnih filmova, bilo da se radi o animiranim ili neanimiranim. No ipak, „Despicable Me 3“ uspio je učiniti upravo to – on je, na opće zadovoljstvo svojih obožavatelja diljem svijeta, pokazao da i dalje može kvalitetno zabaviti sve moguće dobne skupine i pružiti film vrijedan gledanja za čitavu obitelj. Stoga bez problema možemo preporučiti svima da ga odu pogledati, te se nadamo da će „Despicable Me“ i u budućnosti ostati jednim od najboljih i najkvalitetnijih animiranih serijala.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Animirani Preporuke Akcije Komedije Avanture Sinkronizirani crtići Trileri
Sortiraj