Menu

A Few Less Men (2017)

U ovom nastavku hit komedije, putni planovi za trojicu muškaraca koji se spremaju za svadbu naglo polaze po zlu.

  U kinima

Hrvatska27.07.2017.
Bosna i Hercegovina27.07.2017.
Srbija27.07.2017.

  Ocjena

 Mamurni kumovi 2
(2017) on IMDb

  Trajanje

1h 32min

  Zemlja / jezik

Australija / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Mark Lamprell

  Scenarij

Dean Craig

  Produkcija

Tania Chambers
Dean Craig
Daniel Findlay
Maya Kavanagh
Josh Kesselman
David Lightfoot
Laurence Malkin
Share Stallings
James M. Vernon

  Glazba

David Hirschfelder

  Kinematografija

Steve Arnold
  Sinopsis

Svečano vjenčanje u australskim Plavim planinama naglo polazi po zlu kada se Mike napije i padne s litice. Naši stari dečki – David, Tom i Graham odjednom se nađu usred prevoženja mrtvog tijela svog prijatelja natrag u London, gdje njegova teta već planira pogreb. No, kada njihov privatni avion prisilno sleti u australsku divljinu, dečki će morati prenijeti tijelo kroz opaki teren na kojem se nalaze i brojni lokalni luđaci, a sve to moraju napraviti prije nego što bude prekasno za Mikeov  sprovod.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Dacre Montgomery Mike
Kris Marshall Tom
Xavier Samuel David Locking
Deborah Mailman Police Officer
Kevin Bishop Graham
Ryan Corr Henry
Sacha Horler Ranger Ruth
Chloe Hurst Lisa
Shane Jacobson Mungus
Saskia Hampele Angie
  Recenzija

Veliki uspjeh “Hangovera” inspirirao je mnogo drugih filmova da ga pokušaju izimitirati, a jedan od njih bio je i “A Few Best Men” australskog redatelja Stephana Elliota. Ovaj film njegov je nastavak, a priča ovoga puta slijedi Mikeove prijatelje koji se pokušavaju nositi sa smrću svog prijatelja, koji je na kraju prošlog filma pao sa litice i preminuo. Kada David, Tom i Gary dobiju zadatak vratiti njegovo tijelo u London, oni dožive avionsku nesreću i nađu se usred australske divljine – sada se trebaju nekako izbaviti, susrećujući se sa raznolikom faunom (ludim Australcima) po putu.

Britanski scenarist Dean Craig i novi redatelj Mark Lamprell pokušat će vas nasmijati na tipičan britanski način. Britanski stil komedije, pun ekscentričnosti, ovoga puta dodatno je pojačan jer je australska divljina prava prilika za umetanje mnogih ludih likova. Zaboravite na otrovne životinje, dehidraciju ili toplinske udare – ovi dečki trebat će se boriti protiv luđaka kojima je ponestalo piva usred pustinje. Nema tu realnih likova, ljudi pa čak niti fizike. Osim Davida, koji je donekle realan lik, Tom i Graham bolno su glupe karikature koje samo preživljavaju od jedne do druge scene.

Lamprell i Craig uistinu su se potrudili pružiti gledateljima ovog filma što više kontinuiranog i otkačenog humora. Mnogo šala pojavljuje se više puta, a pošto su neke od njih prilično niske, neki bi sa tom činjenicom mogli imati ponešto problema. Humor je širokog spektra, sa ponešto gadnih scena, ali glavne fore između likova veoma brzo postaju dosadne i naporne. Neki od najboljih dijelova filma su kameo uloge Shanea Jacobsona, Lynettea Currana i Ryana Corra, upravo zato što naš glavni trio u suštini biva kažnjen za sve gluposti koje su napravili u prošlom filmu i prvoj polovini ovog filma.

“A Few Less Men” nipošto nije neka nova izazovna i sofisticirana komedija za napredne umove gledatelja. Likovi su naprosto poput nacrtanih karikatura, pretjerani i poput onih klinaca iz djetinjstva koji bi nešto išli napraviti čim bi im netko rekao da to ne rade, jer si jednostavno ne mogu pomoći. Ukoliko vam fore iz filma sjednu, moći ćete se pošteno nasmijati, no nažalost, ako vam ne budu odgovarale, bit će vam veoma teško izdržati do posljednje scene bez da puknete.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Akcije Komedije Avanture Animirani Drame Sinkronizirani crtići
Sortiraj