Menu

Top 10 filmova u 2016.

Ova godina na izmaku nije neka filmska godina koju ćemo pamtiti, ali nije bila ni tako loša. Filmovita Vam donosi listu najgledanijih filmova u 2016. godini koje, ako niste, morate pogledati!

Top 10 filmova u 2016.

1. Suicide Squad (Odred otpisanih)
Tajna vladina agencija regrutira zatvorene superjunake kako bi izvršili opasne Black Ops misije u zamjenu za pomilovanje.

2. Captain America: Civil War (Kapetan Amerika: Građanski rat)
Političko uplitanje aktivnosti Avengersa uzrokuje razdor između bivših saveznika Captain Americe i Iron Mana.

3. Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman protiv Supermana: Zora pravde)
Batman i Superman se međusobno bore, novi film u režiji Zacka Snydera.

4. Deadpool
Bivši vojni operativac postane korumpiran, te bude podvrgnut eksperimentu i dobiva nadnaravne moći i poprima svoj alter ego “Deadpool”

5. X-Men: Apocalypse (X-Men: Apokalipsa)
Nakon tisuću godina sna budi se tim snažnih mutanata koji žele spasiti čo­vječanstvo od propasti i stvoriti novi svjetski poredak u kojem će vladati Apocalypse.

6. The Jungle Book (Knjiga o džungli)
Mali dječak Mowgli u bijegu od tigra Shere Khana započinje svoju avanturu u džungli. Zajedno s svojim prijateljima panterom Bagheera i medvjedom Balooom, Mowgli kreće na putovanje na kojemu će upoznati i samoga sebe!

7. The Magnificent Seven (Sedmorica veličanstvenih)
Sedmorica odmetnika sa Divljeg zapada morat će se postepeno udružiti kako bi pomogli jednom malenom selu da se obrani od nemilosrdnih lopova.

8. Ghostbusters (Istjerivačice duhova)
Nakon što duhovi napadnu Manhattan, paranormalne entuzijastkinje Erin Gilbert i Abby Yates, nuklearna inženjerka Jillian Holtzmann i radnica u podzemnoj Patty Tolan okupljaju se kako bi spriječili ovu nadnaravnu prijetnju.

9. Warcraft: The Beginning (Warcraft: Početak)
Film baziran na popularnoj igrici.

10. The Legend of Tarzan (Legenda o Tarzanu)
Nakon šta aklimatizirao na život u Londonu, Tarzan se vraća u džunglu u svoj bivši dom kako bi istražio čudna događanja u rudarskom logoru.