Menu

She’s Out of My League (2010)

Prosjećni Joe upoznaje savršenu ženu. Njegov nedostatak samopouzdanja te utjecaj roditelja i kritike prijatelja polako nestaju kako se veza razvija.

  Ocjena

 She's Out of My League
(2010) on IMDb

  Trajanje

1h 44 min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Jim Field Smith

  Scenarij

Sean Anders
John Morris

  Produkcija

George Gatins
David B. Householter
Jimmy Miller
Eric L. Gold

  Glazba

Michael Andrews

  Kinematografija

Jim Denault
  Sinopsis

Kirk je prosječni momak koji radi kao sigurnosni dužnosnik na Pittsburškom aerodromu sa svojim prijateljima. Status quo njegovog veoma monotonog života završi kada on upozna Molly – pametnu, dragu i zgodnu djevojku. No, on shvaća da je ona predobra za njega (ona je čista desetka, dok je on samo petica), te da nema šanse da će joj se svidjeti. Ili možda ipak ima?
  Trailer

  Glumac   Uloga
Jay Baruchel Kirk
Alice Eve Molly
T.J. Miller Stainer
Mike Vogel Jack
Nate Torrence Devon
Lindsay Sloane Marnie
Kyle Bornheimer Dylan
Jessica St. Clair Debbie
Krysten Ritter Patty
Debra Jo Rupp Mrs. Kettner
  Recenzija

Nitko nije očekivao mnogo od ovog filma, koji je, barem po najavama, izgledao kao obična Apatowova lagana romantična komedija sa nepoznatim glavnim glumcem okruženim jedva poznatim licima. No, ovaj flim pokazao se kao veoma ugodno iznenađenje, koje nam donosi redatelj Jim Field Smith i scenaristi Sean Anders i John Morris.

Jay Baruchel, koji je imao ponešto uspjeha u sporednim ulogama u filmovima poput „Tropic Thunder“, „Knocked Up“ i „Million Dollar Baby“, ima veoma snažnu prisutnost koja nije u stilu sa tipičnim romantičnim komedijama, što ovom filmu daje neobičnu perspektivu. Njegov Kirk nije samo obični luzer, nego stvaran, prosječan čovjek koji ima problema sa nesigurnošću kao i mnogo ostalih muškaraca, no naravno ne glumaca u Hollywoodu.

Eve, relativno nova glumica iz Engleske (iako kod nje nećete čuti niti mrvicu naglaska), nosi se kao da je upila svu samouvjerenost koja nedostaje Baruchelu. Film ju od početka stavlja na pedestal, a onda od njenog lika Molly pokušava napraviti potpuno uvjerljivu ženu. Pisci su joj dali pravu motivaciju, ne samo da joj se svidi Kirk, već da i ona bude ta koja će krenuti u osvajanje.

Lako biste mogli pomisliti da je ovaj film još jedna djetinjasta, prosta komedija. Definitivno sadrži mnogo prostota i jednu scenu brijanja koja kao da je ispala iz „Američke pite“. No, ispod svega toga krije se jedna veoma divna priča, a sa likovima će se svatko moći povezati i navijati za njih. Svršetak filma je potpuno lud, no možemo mu to oprostiti s obzirom na to da se veoma jako potrudio u svim drugim dijelovima. „She’s Out of My League“ je mnogo iskreniji o tome kako žene i muškarci pristupaju vezama nego većina drugih romantičnih komedija, a također je i dovoljno smiješan da postane novi podcijenjeni hit.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Drame Ratni Romantični Komedije Horori Akcije Kriminalistički Trileri
Sortiraj