Menu

Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

Susjedi od Maca i Kelly su sada još i gori nego prošli put kada su nabasali na neugodno bratstvo. Ovoga puta radi se o sestrinstvu a Mac i Kelly dobivaju pojačanje njihovog nekadašnjeg neprijatelja Teddya.

  Ocjena

 Neighbors 2: Sorority Rising
(2016) on IMDb

  Trajanje

1h 32min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Nicholas Stoller

  Scenarij

Andrew Jay Cohen
Brendan O’Brien
Nicholas Stoller
Evan Goldberg
Seth Rogen

  Produkcija

Maria Blasucci
Andrew Jay Cohen
Joseph Drake
Josh Fagen
Ted Gidlow
Evan Goldberg
Kyle Hunter
Nathan Kahane
Amanda Lund
John Powers Middleton
Brendan O’Brien
Seth Rogen
Douglas I. Schwartz
Ariel Shaffir
James Weaver
Erin Westerman

  Glazba

Michael Andrews

  Kinematografija

Brandon Trost
  Sinopsis

Mac i Kelly Radner očekuju svoje drugo dijete, te su spremni za konačni korak prema odraslosti – preseljenje na periferiju. No, ubrzo shvaćaju da su im novi susjedi lude djevojke koje su čak veća katastrofa od Teddyja i njegovog društva. Neortodoksne dame odlučile su oformiti svoje sestrinstvo u kojem mogu raditi što god žele, kada god žele. One se ne ustručavaju održavati tulume u bilo koje doba dana i noći, no Radnerima to prestavlja veliki problem. Stoga uz pomoć svojih prijatelja Jimmyja i Paule, te naravno Teddyja, odluče smisliti pakleni plan kako bi ih se riješili. No, to neće ići bez velike i urnebesno smiješne borbe.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Seth Rogen Mac Radner
Zac Efron Teddy Sanders
Rose Byrne Kelly Radner
Chloë Grace Moretz Shelby
Ike Barinholtz Jimmy
Kiersey Clemons Beth
Dave Franco Pete
Jerrod Carmichael Garf
Christopher Mintz-Plasse Scoonie
Beanie Feldstein Nora
  Recenzija

Prošle su dvije godine otkad nas je veoma ugodno iznenadio film „Neighbors“, divlja komedija o novim roditeljima koji se bore protiv svojih susjeda – ludog fakultetskog bratstva. Film je bio veoma dobro napisan, gladak, smiješan, te nije posjedovao gotovo nikakve znakove lijenosti. Ovaj nastavak, još jedno je postignuće – on je jednako smiješan kao i prvi dio, a likovi nastavljaju razvijati se, te nije nimalo neukusan ili seksističan, iako se u njemu radi o fakultetskom sestrinstvu.

Redatelj je ponovno Nicholas Stoller, a i scenaristi su opet Andrew Jay Cohen i Brendan O’Brien. Film započinje sa Macom (Seth Rogen) i Kelly (Rose Byrne) koji se pripremaju za svoje drugo dijete i prodaju svoju kuću. Kuća do njih prazna je otkad su se uspješno riješili bratstva, no kako bi se stvari zakomplicirale, upravo kada Mac i Kelly naprave kupoprodajni ugovor, u nju se useli fakultetsko sestrinstvo koje obožava partijati, što našim protagonistima zadaje velike muke u vezi prodaje kuće. Sada moraju smisliti način kako da ih se riješe, prije nego im propadne prodaja.

Natezanja između ovih dviju skupina pružit će vam veliku količinu smijeha koji se uistinu trudi nadići sve granice, a sve skupa kulminira idejom da naši protagonisti ukradu zalihu marijuane djevojkama. U međuvremenu, one pokušavaju razdvojiti Maca i Kelly kako bi ih posvađali. Zabavno je vidjeti Maca i Teddyja kako ovoga puta surađuju umjesto da su protivnici. No i dalje su u srcu filma Mac i Kelly, par koji je u strastvenoj ljubavnoj vezi, i koji podjednako dijele sve svoje mane, dobre i loše stvari, ali isto tako i podjednako snose krivicu za poneke gluposti koje će napraviti. Njihova panika u vezi toga hoće li uspjeti prodati kuću, jesu li dobri roditelji, mogu li podnijeti još jedno dijete, veoma je uvjerljiva i smiješna.

Uistinu rijetko je vidjeti film koji je izuzetno vulgaran, a s druge strane ipak human i pun osjećaja koji nisu nimalo lažni. Ovi likovi pričaju i rade mnogo prljavih stvari, no bez obzira na to, nisu prljavi ljudi. Humor niti u jednom trenutku nije zlonamjeran. A osim toga, film ima i veoma dobru poruku o podavanju moći ženama, koju ostvaruje bez toga da gazi po muškarcima ili da žrtvuje svoj humor. Ovo je svakako jedna veoma duboka, smiješna, prosta komedija nakon koje se nećete imati potrebu istuširati kako biste maknuli prljavštinu sa sebe.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Povijesni Drame Trileri Fantazije Preporuke Akcije Avanture
Sortiraj