Menu

How to Be a Latin Lover (2017)

Kada ga žena ostavi nakon 25 godina braka, čovjek koji je stvorio karijeru od zavođenja bogatih starijih žena mora se useliti kod svoje sestre, gdje počinje učiti o pravom značenju obiteljskih vrijednosti.

  U kinima

Hrvatska04.05.2017.
Bosna i Hercegovina27.04.2017.
Srbija27.04.2017.

  Ocjena

 How to Be a Latin Lover
(2017) on IMDb

  Trajanje

1h 55min

  Zemlja / jezik

SAD / engleski, španjolski

  Klasifikacija

  Režija

Ken Marino

  Scenarij

Chris Spain
John Zack

  Produkcija

Eugenio Derbez
Ben Odell
Mike Upton

  Glazba

Craig Wedren

  Kinematografija

John Bailey
  Sinopsis

Maximo (Eugenio Derbez) cijeli život je težio tome da bude bogat bez da mora raditi ijednog dana u životu. On je napravio karijeru od zavođenja bogatih starijih žena, te se oženio gospođom duplo starijom od njega. 25 godina kasnije, on dobiva iznenađenje života kada ga njegova 80-godišnja žena ostavi zbog mlađeg prodavača automobila. Prisiljen napustiti vilu u kojoj je živio i očajan da nađe krov nad glavom, on se doseli kod svoje sestre Sare (Salma Hayek) i njenog štreberskog sina Huga u njihovom malenom stanu. Nestrpljiv da se vrati starom načinu života i luksuzu, Maximo iskoristi svog nećaka kako bi pronašao novu metu – udovicu milijarderku. I dok Maximo pokušava ponovno ući u štos, on se ubrzo počne zbližavati sa svojim nećakom i počinje učiti o pravim vrijednostima u životu.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Eugenio Derbez Maximo
Salma Hayek Sara
Kristen Bell Cindy
Raphael Alejandro Hugo
Rob Corddry Quincy
Mckenna Grace Arden
Rob Huebel Nick
Raquel Welch Celeste
Linda Lavin Millicent
Renee Taylor Peggy
  Recenzija

Meksički glumac i komedijaš Eugenio Derbez prava je zvijezda u svojoj zemlji i latino okolinama u SAD-u, no gotovo je potpuna nepoznanica svima drugima. Ovaj film, kojem je cilj predstaviti ga široj publici, prilično je impresivan u svom kombiniranju Derberzovog osebujnog humorističnog stila i nešto poznatijim, američkim forama. Tjelesne šale su naravno svima poznate i univerzalne, a imamo ih i ovdje, makar ne u tolikoj količini u kojoj smo ih očekivali, što je svakako za pohvalu.

“How to be a Latin Lover” režiran je od strane poznatog redatelja komedija, Kena Marina (poznatom po svojem radu na seriji “The State” i “Wet Hot American Summer”), no ovo je njegov prvi dugometražni film, te mu svakako valja srdačno čestitati za dobro obavljen posao, kao i scenaristima Chrisu Spainu i Jonu Zacku. Kada se film drži dijaloga između svojih likova, koji je uistinu odlično napisan, onda je nešto najbolje što možete poželjeti gledati, te se doima poput starog filma Boba Hopea sa prljavim mislima.

No, kada Maximo odluči ozbiljno shvatiti svoj život i njegove prave vrijednosti, živjeći sa svojom sestrom Sarom (Salma Hayek, koja je odlična osim kada se trudi biti ljutita, što joj nikako ne ide), i njenim sinom Hugom, ravnoteža komedije i ozbiljnijih tema pokazuje se kao preteškim zadatkom za redatelja i scenariste. A naravno, sama žigolo tema filma pruža mnogo prilika za prilično niski seksualni humor, koje ovaj film bez problema uzima i izbacuje što češće može. Ipak, sveukupna slika u svojim temeljima je dobronamjerna i toliko simpatična da je stvarno teško uputiti neku preozbiljnu zamjerku.

Također valja spomenuti i pojavljivanje Roba Lowea i njegovog humora u ulozi još jednog sponzora, što je uvelike pomoglo filmu. A ista stvar je i sa Raphaelom Alejandrom u ulozi Huga, koji se doima veoma simpatičan i iskren bez da je u bilo kojem trenutku pokazao nekakvo prenemaganje. Iz nekog razloga, u filmu se pojavljuje i John Heard – vidimo ga u jednoj sceni kako prelazi cestu, i više se nikada ne pojavljuje. To je možda najčudniji dio u cijelom filmu. No, u konačnici, ova komedija uistinu je simpatična i dobronamjerna, te bismo ju preporučili svakome tko voli “sasvim obične” humoristične filmove.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Akcije Komedije Avanture Animirani Drame Sinkronizirani crtići
Sortiraj