Menu

A Bad Moms Christmas (2017)

Tri necijenjene i namučene žene odlučuju se pobuniti i poremetiti očekivanja za dan na koji se od njih najviše očekuje – Božić.

  U kinima

Hrvatska02.11.2017.
Bosna i Hercegovina02.11.2017.
Srbija09.11.2017.

  Ocjena

A Bad Moms Christmas (2017) on IMDb

  Trajanje

1h 44min

  Zemlja / jezik

Kina, SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Jon Lucas
Scott Moore

  Scenarij

Jon Lucas
Scott Moore

  Produkcija

Oren Aviv
Felice Bee
Bill Block
Adam Fogelson
Mark Kamine
Mila Kunis
Robert Simonds
Donald Tang
Suzanne Todd
Zhongjun Wang
Zhonglei Wang

  Glazba

Christopher Lennertz

  Kinematografija

Mitchell Amundsen
  Sinopsis

Tri žene – Amy, Carla i Kiki – odlučuju se pobuniti protiv izazova i očekivanja koja im se nameću ovog Božića. Kao da im nije dovoljno teško svaki puta iznova napraviti najbolji Božić za svoju obitelj, one uz to još moraju trpiti i ugošćavati svoje vlastite majke. Na kraju ovog ludog putovanja, ove tri majke napravit će novu definiciju blagdana i pokazati svima što je zapravo bitno u vrijeme Božića.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Mila Kunis Amy
Kristen Bell Kiki
Kathryn Hahn Carla
Christine Baranski Ruth
Susan Sarandon Isis
Cheryl Hines Sandy
Jay Hernandez Jessie
Justin Hartley Ty Swindel
Peter Gallagher Hank
Oona Laurence Jane
  Recenzija

Za sve one kojima je “Bad Moms”, prvi dio ovog filma, bio dobra i zabavna komedija, od ovog novog nastavka mogu očekivati još više ludila, urnebesno smiješnih scena i dobre zabave. Amy, Kiki i Carla vraćaju se u još boljem izadnju, a ono što je i ovaj put prisutno i što ovaj serijal čini odličnim, jest kemija između tri glavna ženska lika. One se odlično međusobno snalaze i njihove interakcije veoma su realne. Glavna zvijezda ovoga puta je Kathryn Hahn – ona je humoristična, zabavna, a njen osjećaj za tajming šala je bez greške. No, i novi dio glumačke ekipe također je veoma zabavan.

Cherly Hines u ulozi Kikijine majke donosi zdravu količinu uvrnutosti, te nam daje pozadinsku priču o tome kako je Kiki postala ovoliko čudna. Christine Baranski u ulozi Amyjine majke također je odlična, te i ovdje veoma dobro glumi uštogljenu damu koja će vas zasigurno neodoljivo podsjetiti na Leonardovu majku iz serije “The Big Bang Theory”. Muškarci u ovom filmu nisu toliko bitni, no ako nekog već trebamo izdvojiti, onda je to definitivno Justin Hartley koji se ovdje uspio narugati samome sebi.

Ispod sveg tog ludog, a ponekad čak i malo preludog humora, krije se pravo srce priče, koje je uistinu dirljivo i toplo. Likovi su svi odreda realistični, te se stvarno bore sa odnosima između njih i njihovih majki. Film majstorski označava razlike u njihovim odnosima, no na poslijetku slavi upravo te razlike između generacija, što sve savršeno paše uz Božićnu temu.

U konačnici, “A Bad Moms Christmas” ultimativni je blagdanski film za ženski spol, a uz to moramo priznati i da je urnebesno smiješan, što je u današnje doba rijetkost. Ipak, budite upozoreni – iako ovaj film na lijepi način pokazuje bit Božića i slavi odnos između majke i kćeri, između svega toga nalazi se mnoštvo prljavih scena – Djed Božićnjak kao striper, prosti vicevi i pregršt neukusnog humora, stoga nikako ne pomišljajte na to da ga mogu pogledati i vaša djeca.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Najnoviji traileri Akcije Avanture Drame Romantični Animirani Sinkronizirani crtići
Sortiraj