Menu

Uzbuna na Zelenom Vrhu (2017)

Uzbuna na Zelenom Vrhu prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije njegova preseljenja u Zagreb.

  U kinima

Hrvatska26.01.2017.
Bosna i Hercegovina26.01.2017.

  Trajanje

1h 20min

  Zemlja / jezik

Hrvatska / hrvatski

  Klasifikacija

  Režija

Čejen Černić

  Scenarij

Hana Jušić

  Produkcija

Čejen Černić
  Sinopsis

Uzbuna na Zelenom Vrhu prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije njegova preseljenja u Zagreb. Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih pljački i razbojstava počinjenih pod okriljem noći. Kao i uvijek, Koko i prijatelji odlučuju “malo uskočiti” odraslima i uzimaju stvari u svoje ruke.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Marko Tocilj -
Alex Rakos -
Jan Pentek -
Tin Gregoric -
Jakov Piljek -
Lucija Philips -
  Recenzija

Najnoviji film o dječaku Koku, “Uzbuna na zelenom vrhu” u hrvatska kina stiže 26. siječnja, a misteriozni dječak za svoje obožavatelje pripremio je zanimljivu mozgalicu koja otkriva što vas očekuje u najnovijem filmu nastalom prema književnom predlošku Ivana Kušana. Ako ste nestrpljivi i znatiželjni, svakako pogledajte na Kokovoj tajnoj stranici kakvu je zagonetku smislio, pokušajte je riješiti i što prije  saznajte  zbog čega se dignula uzbuna na zelenom vrhu.

Nakon filmova, “Koko i duhovi”, “Zagonetni dječak” i “Ljubav ili smrt” redateljica Čejen Černić vraća nas na početak Kokova puta i donosi nam još jedno uzbudljivo izdanje priče o Koku i o avanturama u kojima se našao. Kako je sve počelo i kako je simpatični i svima dragi dječak Koko postao detektiv saznat ćete u nastavku filma “Uzbuna na zelenom vrhu” koji će vam uvelike popuniti neke nejasnoće iz prethodnih avanturističko- misterioznih filmova, nastalih prema romanima koji su uveselili mnoga djetinjstva.

Dječaka Koka u filmu glumi Marko Tocilj, a pridružit će mu se i Alex Rakoš, Jan Pentek, Tin Gregorić, Jakov Piljek, Lucija Philips, Sara Čolaković, Toma Serdarević, Dora Bilić, Dijana Vidušin, i Ozren Grabarić. Uz redateljicu Čejen Černić, scenarij za film “Uzbuna na zelenom vrhu” potpisuje Hana Jušić, nagrađivana redateljica koja se ove godine proslavila filmom “Ne gledaj mi u pijat”:

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Dokumentarci Akcije Drame Westerni Komedije Animirani Serije Romantični Avanture Najnoviji traileri Uskoro u kinima
Sortiraj