Menu

The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

Nakon događaja iz prvog filma, Surly i njegovi prijatelje moraju zaustaviti gradonačelnika grada Oaktona koji želi srušiti njihov dom kako bi na njegovom mjestu napravio zabavni park.

  U kinima

Hrvatska17.08.2017.
Bosna i Hercegovina17.08.2017.
Srbija17.08.2017.

  Ocjena

The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017) on IMDb

  Trajanje

1h 31min

  Zemlja / jezik

Kanada, Južna Koreja, SAD / engleski

  Klasifikacija

  Režija

Cal Brunker

  Scenarij

Bob Barlen
Cal Brunker
Scott Bindley
Peter Lepeniotis
Daniel Woo

  Produkcija

Honhjoo Ahn
Yer Hyun Baek
Bob Barlen
William Bindley
Suk Whan Chang
Liang Chen
Chan Hzong Chung
Robert Eckmann
Hoe Jin Ha
Sang-Gil Han
Sen Jia
Myun Young Jung
Mike Karz
Dong Hyun Kim
Hong Kim
Hyungkon Kim
Jonghan Kim
Jongsoo Kim
Sunghwan Kim
Jae Woo Lee
Soo Hee Lee
Youngki Lee
Harry Linden
Lili Ma
Daniel Woo
Zhao Lan Wu
Sook Yhun
Takahashi Yoshimi
Guiping Zhang
Jun Zheng

  Glazba

Heitor Pereira
  Sinopsis

Surly i njegovi prijatelji – Buddy, Andie i Precios – otkrivaju kako gradonačelnik grada Oaktona pokušava napraviti jednu veliku muljažu i sagraditi ogroman, no jeftin zabavni park, za potrebe kojeg će trebati potpuno sravniti njihov dom – gradski park. Naša ekipa sada, uz pomoć svojih prijatelja iz parka mora zaustaviti gradonačelnika, njegovu kćer i ludu kontrolorku napuštenih životinja, te spasiti svoj dom od opakih buldožera.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Will Arnett Surly
Katherine Heigl Andie
Maya Rudolph Precious
Jackie Chan Mr. Feng
Isabela Moner Heather
Peter Stormare Gunther
Bobby Cannavale Frankie
Bobby Mynihan The Mayor
Jeff Dunham Mole
Gabriel Iglesias Jimmy
  Recenzija

Ako ništa drugo, drugi nastavak serijala “The Nut Job” barem je pogodio dobro vrijeme kada se treba pojaviti u kinima – mnogi koji ga odu pogledati zasigurno će ga smatrati miljama boljim od njegovog glavnog konkurenta – užasnog filma “The Emoji Movie”. No, ne radi se samo o tome da je “Nut Job 2” bolji od “Emojija” – on je svakako veliki napredak u odnosu na svoj prvi dio, što je veoma dobra stvar. Prvi film fokusirao se na vjeveriu Surlyja (Will Arnett), usamljenu životinjicu koja je kopala po ostacima u Liberty parku kako bi pronašla hranu u gradu zvanom Oakton.

Surlyju se izuzetno posrećilo kada je otkrio napušteni dućan sa orasima preko puta parka i uspio pobjediti diktatorskog glodavca kako bi postao nevoljki vođa cjelokupne populacije životinja u parku. Drugi nastavak filma započinje sa Surlyjem i njegovim životinjskim prijateljima koji uživaju u dućanu s orasima – svi osim dame-vjeverice Andie (Katherine Heigl), koja sve oko sebe upozorava da se nije pametno previše opustiti.

Njena upozorenja ubrzo se i ostvaruju kada lijenost životinja dovede do velikog požara u dućanu, te se sve životinje moraju vratiti svom starom načinu životarenja. No, brzo nakon toga pojavljuje se i još veća opasnost. Oaktonov korumpirani gradonačelnik Percival J. Muldoon (Bobby Moynihan) smišlja opaki plan kojim želi sravnati čitavi park sa zemljom i na njegovom mjestu uzdignuti veliki zabavni park koji će gradu donositi hrpetinu novaca – a prvi korak u njegovom planu je dovođenje buldožera koji trebaju srušiti dom naših omiljenih životinjica.

Redatelj Cal Brunker i pisac Bob Barlen (koji su zajedno radili na filmu “Escape from Planet Earth”) ovoga puta uspjeli su napraviti veoma zabavan ansambl likova, predovđen antijunakom Surlyjem i dobroćudnom Andie. Šale u filmu često su predvidljive, no to vas neće mnogo smetati jer se iznimno brzo odvijaju i dobro su izmiješane sa akcijskim scenama. Sve u svemu, “The Nut Job 2” veoma je lagan, simpatičan film za djecu i njihove roditelje, koji se ne trudi biti ništa više od onoga što jest – definitivno se ne trudi natjecati sa Pixarom, no također nije niti katastrofa poput “Emoji Movieja”.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Avanture Fantazije Animirani Akcije Komedije Drame Sinkronizirani crtići
Sortiraj