Menu

The Boss Baby (2017)

Bebač koji nosi odijela i aktovke udruži se sa svojim sedmogodišnjim bratom kako bi zajedno zaustavili zli plan direktora firme Puppy Co.

  U kinima

Hrvatska06.04.2017.
Bosna i Hercegovina06.04.2017.
Srbija13.04.2017.

  Ocjena

 The Boss Baby
(2017) on IMDb

  Trajanje

1h 37min

  Zemlja / jezik

SAD / sinkronizirano

  Klasifikacija

  Režija

Tom McGrath

  Scenarij

Marla Frazee
Michael McCullers

  Produkcija

Ramsey Ann Naito

  Glazba

Hans Zimmer
  Sinopsis

Dreamworks Animation i redatelj hit animiranog filma Madagascar pozivaju vas da upoznate jednog veoma čudnog bebača. On nosi odijela, govori hrapavim glasom Aleca Baldwina i glumi u novoj animiranoj komediji “The Boss Baby”, urnebesno smiješnoj priči o tome kako dolazak bebe utječe na obitelj, gledano sa strane nepouzdanog pripovjedača, 7-godišnjeg Tima. Sa lukavom, srcedrapajućom pričom o važnosti obitelji, ovaj novi film Dreamworks studija autentična je i originalna komedija prigodna za gledatelje svih dobi.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Miles Christopher Bakshi Tim
Alec Baldwin Baby
Eric Bell Jr. Triplets
Steve Buscemi Francis E. Francis
Jimmy Kimmel Father
Lisa Kudrow Mother
Tobey Maguire Older Tim
ViviAnn Yee Staci
  Recenzija

U odličnom stilu, ova nova Dreamworksova animirana komedija katapultira nas u svijet bezgranične mašte 7-godišnjeg dječaka, u kojem je nova obiteljska pridošlica, njegov mali brat, više prijetnja nego nešto slatko i mekano. Temeljen na istoimenoj dječjoj knjizi autorice i ilustratorice Marie Frazee, glavni lik ovog animiranog filma je veoma bahati, zločesti bebač u crnom poslovnom odijelu, koji putuje taksijem, nosi aktovku, piše zabilješke i naređuje svima oko sebe sa hrapavim glasom Aleca Baldwina.

Iako mu možda nedostaje malo finese koju posjeduju drugi Pixarovi filmovi poput “Inside Out”, ovaj film svejedno ima veoma inspirativne i ogirinalne ideje, dok nas odvodi na ludo putovanje koje je mješavina teorije zavjere, bratskih svađa i važnosti obitelji. Šaren i brzog tempa, sa odličnom glumačkom ekipom i mnogim izuzetno smiješnim forama koje su toliko brze da ćete uvijek morati biti spremni na njih, “The Boss Baby” je uistinu dašak svježeg zraka.

Kada upoznamo Tima (Miles Bakshi) u njegovom domu, vidimo iz prve ruke kako ga njegova mašta može odvesti u daleke svjetove: bilo da se radi o džungli Konga, dubinama oceana ili piratskim brodovima u zraku. S druge strane, njegovi dragi roditelji (Lisa Kudrow i Jimmy Kimmel) pružaju mu sigurnost, čitaju priče, grle ga i pjevaju njegovu omiljenu pjesmicu. Osjećaj prijetnje Timovom dosad savršenom životu stvarno je dobro priakzan – dolazak novog člana obitelji njemu predstavlja malenog diktatora koji će uzdrmati njegovu emocionalnu stabilnost. Misija njegovog malog brata je slijedeća – on želi otkriti zašto su ljudima slađi mali psići od malih beba.

Neke od najboljih scena u filmu uključuju onu u kojoj Baby Corp proizvodi neograničen broj beba, kojima napudravaju guze i guraju dudu u usta, te ona u Las Vegasu u kojoj će vas imitatori Elvisa zasigurno natjerati u smijeh do suza. Što se tiče priče samog filma, otprilike na polovini ona počinje biti nešto slabija – previše toga počinje se događati odjednom, što cijelu priču čini prilično nebitnom. No, nakon nekog vremena stvari se ponovno vraćaju u normalu, a glazbena podloga uistinu je izvrsna. Što se tiče glumaca, Alec Baldwin je definitivno prava zvijezda ovog filma, te je očito da mu je ovo veoma dobro sjelo i da se jako dobro zabavio. U konačnici, možemo reći da ovaj film stvarno ima dobitnu kombinaciju vizuala, glasova i fora, te da će biti jednako zabavan kako djeci tako i odraslima. Iako nije novo remek-djelo, te nema neku duboku poruku, on je prilično zabavan i smiješan, te opradvava cijenu ulaznice.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Kriminalistički Akcije Avanture Animirani
Sortiraj