Menu

Pierce Brosnan kao “Cable” u Deadpoolu 2?

Ljubitelji “Deadpoola” su na iglama nakon što su se na Internetu pojavile dvije naizgled nevine fotografije. Prvu fotografiju je objavio Ryan Reynolds na svom Instragram profilu na kojoj se može vidjeti glumca u društvu Hugha Jackmana i Pierce Brosnana. Zanimljivo je da se ekipa fotografirala u vrlo karakterističnoj pozi za koje fanovi smatraju da je suptilni nagovještaj glumačke postave u nastavku ovog hit filma.

Wolvie. Bond. Wade.

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Nešto ranije je Hugh Jackman na svom Twitter profilu također objavio fotografiju koja je od strane fanova prepoznata kao slika koja govori tisuću riječi.

No, što ove fotografije zapravo govore? Naravno, nije teško zaključiti kako će Pierce Brosnan imati ulogu u “Deadpoolu 2”, no čini se da to nije sve. Fanovi su uvjereni kako će upravo Pierce Brosnan preuzeti ulogu superheroja Cablea za kojeg se dosad nije znalo kome će pripasti ta čast.

Inače, snimanje drugog nastavka “Deadpoola” dosad nije išlo glatko nakon što je redatelj Tim Miller napustio snimanje Deadpoola 2. No, svi strahovi da će promjene redatelja zakočiti produkciju nastavka kino hita pokazali su se neosnovanim. Redateljsku palicu i službeno je preuzeo David Leitch, a film bi se prema zadnji informacijama u kinima trebao pojaviti početkom ožujka 2018. godine.