Menu

Parental Guidance (2012)

Artie i Diane pristanu čuvati troje unučadi radi obveza mame i tate. Problemi nastaju kad se ponašanje djece iz 21. stoljeća sukobi s starom tradicijom bake i djeda.

  Ocjena

 Parental Guidance
(2012) on IMDb

  Trajanje

1h 45 min

  Zemlja / jezik

SAD / Engleski

  Klasifikacija

  Redatelj

Andy Fickman

  Scenarij

Lisa Addario
Joe Syracuse

  Produkcija

Peter Chernin
Dylan Clark
Billy Crystal
Kevin Halloran
Samantha Sprecher

  Glazba

Marc Shaiman

  Kinematografija

Dean Semler
  Sinopsis

Komentator junionrskog baseballa Artie Decker (Billy Crystal) i njegova žena (Bette Midler), viđaju svoje jedino dijete, Alice (Marisa Tomei), veoma rijetko. Na njihovo iznenađenje, Alice i njen muž (Tom Everett Scott) zamole ih da pričuvaju njihovu djecu kako bi oboje mogli otići na službeni sastanak. Sve se čini kao dobra zabava, dok troje nestašne djece ne postane veliki problem za ovaj starinski par. ARtie i Diane će morati prekršiti mnoga pravila kako bi naposlijetku svi bili sretni i zadovoljni.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Billy Crystal Artie Decker
Bette Midler Diane Decker
Marisa Tomei Alice Simmons
Tom Everett Scott Phil Simmons
Bailee Madison Harper Simmons
Joshua Rush Turner Simmons
Kyle Harrison Breitkopf Barker Simmons
Jennifer Crystal Foley Cassandra
Rhoda Griffis Dr. Schveer
Gedde Watanabe Mr. Cheng
  Recenzija

Kako se nitko do sada nije sjetio upariti Bette Midler i Billya Crystala? Šteta, onda, da za tu priliku nisu odabrali nešto jače od ove komedije Andya Fickmana, no mogli smo dobiti i nešto mnogo gore. Ovo je film koji se prikazuje u kinima u onom razdoblju kad je škola gotova, svima je dosadno i žele negdje otići i nešto pogledati.

Middler i Crystal pružaju dobru dozu zabave, te će se zasigurno dopasti gledateljima. No, njihovi likovi ne snalaze se baš dobro u prisutnosti klinaca. Diane je oduševljena kada joj njena kćer Alice javi da želi da joj pričuvaju djecu u periodu od jednog tjedna. Artie je nešto manje oduševljen. On je stara škola, djed koji bi najradije išibao djecu po guzici kada se loše ponašaju. Alice i njen muž više su liberalniji roditelji koji se koriste modernim taktikama odgoja. Kada njih dvoje odu na odmor, Artie i Diane preuzimaju djecu.

Crystal i Midler tako su samopouzdani profići, da njihov tajming za komediju u visine diže i ovako substandardni materijal. Midler se, čini se, jako dobro zabavila igrajući ulogu zvrckave bakice, dok Crystal nosi cijeli film bez ikakvih problema. Nažalost, scenaristi Lisa Addario i Joe Syracuse nisu na nivou ovih glumačkih zvijezda. Jesu li udarci u jaja i povraćanje u dalj uistinu potrebni?

S druge, strane, redatelj Fickman ovaj film režira tempom TV serije umjesto dugometražnog filma. Sva sreća, kreatori filma bili su dovoljne sreće da dobiju dvoje najboljih glumaca, koji spašavaju ovaj film, no možda su ih ipak trebali tražiti pokoji dodatan savjet.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Romantični Akcije Drame Avanture
Sortiraj