Menu

My Little Pony: The Movie (2017)

Mračne sile prijete Ponyvilleu, stoga se Mane 6 moraju odvažiti na nezaboravno putovanje kako bi spasili svoj dom.

  U kinima

Hrvatska12.10.2017.
Bosna i Hercegovina12.10.2017.
Srbija12.10.2017.

  Ocjena

My Little Pony: The Movie (2017) on IMDb

  Trajanje

1h 39min

  Zemlja / jezik

Kanada, SAD / sinkronizirano

  Klasifikacija

  Režija

Jayson Thiessen

  Scenarij

Meghan McCarthy
Joe Ballarini
Rita Hsiao
Michael Vogel
Lauren Faust
Bonnie Zacherle

  Produkcija

Haven Alexander
Arlyn Bantog
Stephen Davis
Josh Feldman
Brian Goldner
Marcia Gwendolyn jones
Meghan McCarthy
Kristen Newlands
Michael Vogel
Sarah Wall

  Glazba

Daniel Ingram

  Kinematografija

Anthony Di Ninno
  Sinopsis

Mračne sile prijete gradu ponija Ponyvilleu, te se sada Mane 6 – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy i Rarity – moraju odvažiti na nezaboravno putovanje koje će ih odvesti daleko izvan Equestrie, a na kojem će upoznati nove prijatelje i susresti se sa uzbudljivim izazovima, a sve to u cilju pronalaska magije prijateljstva koja će im pomoći da spase svoj dom.
  Trailer

  Glumac   Uloga
Uzo Aduba Queen Novo
Ashleigh Ball Applejack
Adam Bengis Code Red
Emily Blunt Tempest Shadow
Kristin Chenoweth Princess Skylar
Michelle Creber Applebloom
Taye Diggs Capper
Brian Dobson Verko
Michael Dobson Bulk Biceps
Andrea Libman Fluttershy
  Recenzija

Formula za zabavljanje klinaca toliko je dobro poznata i provjerena, da ju često uspijevaju pogoditi čak i veoma osrednji filmovi. Bitno je uvesti nekoliko dobrih fora, šarene boje, kvalitetne glasovne uloge i korisnu poruku, te imate pravu animiranu babysittericu. Naravno, uz to uvijek je dobro kada dječji film ima i neke dodatne elemente, posebice kada se radi o poznatoj franšizi kojoj je dovoljno provući se samo na temelju svojeg imena. Roditelji i odrasli obožavatelji ponija biti će oduševljeni činjenicom da ovaj film uspijeva biti nešto više – ne morate biti dijete da biste mogli uživati u ovom filmu.

Priča je prilično standardna, te će biti dobro poznata svima koji su odrasli na sličnim stvarima iz osamdesetih. Najbolji prijatelji koji zajedno odlaze na avanturu, prijateljstvo koje spašava situaciju, zlikavac kojem zapravo samo treba malo ljubavi – sve su to prilično poznate stvari. No, to ne znači da je priča dosadna. Ipak se radi o formulama koje funkcioniraju već generacijama, stoga zašto ih mijenjati?

Domovina ponija biva napadnuta od strane Tempest (Emily Blunt), koja je došla poslana od strašnog Storm Kinga (Liev Schreiber) kako bi otela četiri poni princeze i uzela njihove moći. Tri princeze uistinu i bivaju otete, no mudra Twilight Sparkle uspijeva pobjeći. Ona sada mora pronaći način da spasi ostale princeze zajedno sa svojim prijateljima, što ih sve odvodi na veliku avanturu koja se prostire daleko izvan granica Equestrie – od visina do oceana.

Film je naravno prepun veselih gluparija, a upravo takav i treba biti film napravljen po franšizi “My Little Pony” – on ima velike količine pristojnog humora i igri riječi. Svaki poni ima svoju vlastitu osobnost, za što su posebno zaslužni odlični glumci koji su im posudili glasove, dok svi zajedno jasno i glasno šire poruku i pjesme o prijateljstvu i ostalim dobrim stvarima. Sve su to veoma važne poruke, kako za one najmlađe, tako i za one starije. U suštini, ovaj film pokazuje kako se životne lekcije mogu naučiti na veoma zabavan način, a to mu je vjerujemo bio i cilj.

  Slični filmovi

Filtriraj
Post Page
Komedije Animirani Avanture Akcije Sinkronizirani crtići Najnoviji traileri
Sortiraj