El Orfanato (2007)

gledaj film El orfanato

Jedna žena odlučuje vratiti svoju obitelj u njenu kuću u kojoj je živjela kao dijete, a koja je ranije služila i kao dom za siročad i hendikepiranu djecu. Nedugo zatim njen sin počinje komunicirati s nevidljivim prijateljem.

Nastavi na film

Kajaki (2014)

film Kajaki s prijevodom

2006. jedinica mladih britanskih vojnika naletila je na neočekivanog, zastrašujućeg protivnika. Presušena rijeka prepuna mina, svaki korak može koštati izgubljene noge ili života.

Nastavi na film

Dark Places (2015)

film Dark Places s titlovima

Libby Day je imala samo 7 godina kada je njena obitelj brutalno ubijena na ruralnoj farmi u Kansasu. 25 godina kasnije odlučuje se vratiti na mjesto zločina i pokušava otkriti detalje te strašne noći.

Nastavi na film

Hannibal (2001)

film Hannibal s prijevodom

Hannibal Lecter živi van granica SAD-a no pokušava ponovno uspostaviti kontakt s osramoćenom FBI agenticom Clarice Starling. Taj pokušaj ga dovodi u opasnost od njegove bivše žrtve koja se želi osvetiti.

Nastavi na film

Survivor (2015)

film Survivor online

Diplomatkinja u Londonu pokušava spriječiti teroristički napad koji bi se trebao desiti u New Yorku, no prisiljena je na bijeg jer je optužena za zločine koje nije učinila, zločine koji su joj namješteni.

Nastavi na film

Time Lapse (2014)

film Time Lapse online

Troje prijatelja pronalazi misterijozni uređaj koji izrađuje slike 24 sata u budućnosti i izbacuje ih u sadašnjosti. Njih troje se dogovore da ga iskoriste za vlastitu korist, te ga tako koriste sve dok ne krene izbacivati uznemiravajuće i opasne fotografije.

Nastavi na film