Heist (2015)

film Heist s titlovima

Otac koji nema novaca za liječenje svoje kćeri odlučuje se na očajnički potez. Udružuje se s pohlepnim kolegom kako bi opljačkali kockarnicu. Kada plan pođe po zlu prisiljeni su oteti gradski autobus.

Nastavi na film

The Gift (2015)

film The Gift s titlovima

Život mladog bračnog para je krenuo naopako nakon što im se u njega upleo stari poznanik od muža i to na način da im je donio misterijozne darove i nakon 20 godina otkrio strašne tajne.

Nastavi na film

Narcopolis (2015)

film Narcopolis s titlovima

U bliskoj budućnosti, Frank Grieves je nova vrsta policajca koji radi u gradu u kojemu je uživanje droga dovoljeno. No kako je skinut sa slučaja u kojemu je pronađen neidentificiralni leš, otkriva kako legalizacija droga nije protekla bez korupcije.

Nastavi na film

Minority Report (2002)

Minority Report

U budućnosti postoji specijalna policijska jedinica koja ima tehnološke mogućnosti prepoznati namjeru izvršenja zločina i privesti kriminalce prije nego izvrše zločin. Jedan od policajaca iz jedinice je i sam unaprijed optužen da će učiniti zločin.

Nastavi na film

The Devil’s Double (2011)

gledaj film The Devil's Double s titlovima

Đavolji dvojnik je triler snimljen prema istinitom događaju. Film prati čovjeka koji je postao dvojnik okrutnog sina Saddama Husseina, Udaya Husseina kojega se boji cijena nacija. Otima ljudima živote, iživljava se nad svima, čezne za besmrtnošću i moći u svojoj prevelikoj oholosti.

Nastavi na film

Black Hawk Down (2001)

gledaj film Black Hawk Down s titlovima

123 elitna američka vojnika idu u akciju u Somaliju a cilj im je zarobljivanja sva generala otpadnika koja koriste rat u svrhu bogaćenja. No tamo se sreću s velikim otporom Somalijaca koji su teško naoružani.

Nastavi na film

Insidious: Chapter 3 (2015)

gledaj film Insidious: Chapter 3 s titlovima

Događaji prije lova na obitelj Lambert pokazuju koliko je nadarena bila Elise Rainier u svijetu spiritizma te kako je nevoljko odlučila koristiti svoju sposobnost kontaktiranja umrlih kako bi pomogla tinejđerki koja je bila meta nadnaravnim entitetima.

Nastavi na film

Self/less (2015)

film Self/less s prijevodom

Umirući mogul koji se bavi nekretninama odlučuje se prebaciti svoju svijest u zdravo tijelo mlade osobe, no ubrzo saznaje da niti kompanija niti ljudi koji su obavili operaciju nisu ono što su se činili da jesu.

Nastavi na film

El Orfanato (2007)

gledaj film El orfanato

Jedna žena odlučuje vratiti svoju obitelj u njenu kuću u kojoj je živjela kao dijete, a koja je ranije služila i kao dom za siročad i hendikepiranu djecu. Nedugo zatim njen sin počinje komunicirati s nevidljivim prijateljem.

Nastavi na film

Kajaki (2014)

film Kajaki s prijevodom

2006. jedinica mladih britanskih vojnika naletila je na neočekivanog, zastrašujućeg protivnika. Presušena rijeka prepuna mina, svaki korak može koštati izgubljene noge ili života.

Nastavi na film