Heist (2015)

film Heist s titlovima

Otac koji nema novaca za liječenje svoje kćeri odlučuje se na očajnički potez. Udružuje se s pohlepnim kolegom kako bi opljačkali kockarnicu. Kada plan pođe po zlu prisiljeni su oteti gradski autobus.

Nastavi na film

Ant-Man (2015)

film Ant-Man s titlovima

Naoružan super-odijelom koje ima mogućnost smanjivanja osobe što se tiče veličine, te umnožavanja snage, provalnik Scott Lang mora u sebi probuditi heroja te pomoći svome mentoru Dr. Hanku Pymu, kako bi isplanirali i odradili pljačku koja će spasiti svijet.

Nastavi na film

Fantastic Four (2015)

gledaj film Fantastic Four s prijevodom

Četvero mladih autsajdera se teleportira u alternativni i opasni svemir koji je izmjenio njihova fizička obličja. Četvorka mora naučiti nositi se s promjenama i novim sposobnostima koje su dobili te zajedničkim snagama pokušati spasiti Zemlju od bivšega prijatelja koji je postao neprijatelj.

Nastavi na film

John Carter (2012)

gledaj film The John Carter

Veteran iz građanskog rata, John Carter je premješten na Mars gdje otkriva bujan, divlji i raznolik planet čiji su stanovnici 12 stopa niski zeleni barbari. Uskoro postane njihov zarobljenik, ali uspije pobjeći kako bi pronašao princezu kojoj je hitno potreban spasitelj.

Nastavi na film

Jurassic World (2015)

film Jurassic World s titlovima

Dvadeset i dvije godine nakon nemilih događaja u Jurassic parku, otok Nublar služi kao komercijalni park s dinosaurima, baš onako kako ga je John Hammond zamišljao. Nakon 10 godina rada, interes za parkom je počeo padati, a kao odgovor vlasnici parka su odlučili poslužiti novu atrakciju koja nije išla u željenome smjeru!

Nastavi na film

Minority Report (2002)

Minority Report

U budućnosti postoji specijalna policijska jedinica koja ima tehnološke mogućnosti prepoznati namjeru izvršenja zločina i privesti kriminalce prije nego izvrše zločin. Jedan od policajaca iz jedinice je i sam unaprijed optužen da će učiniti zločin.

Nastavi na film

Tomorrowland (2015)

gledaj film Tomorrowland s titlovima

Povezani zajedničkom sudbinom, dječak pun zanimanja za znanost i bivši dječak-genije izumitelj pristupaju misiji otkrivanja tajni od mjesta koje postoji negdje u vremenu i prostoru njihovog kolektivnog sjećanja.

Nastavi na film

RoboCop (2014)

gledaj film RoboCop

Radnja se zbiva u Detroitu, godina je 2028. Alex Murphy, voljeni suprug i otac, te odličan policajac je teško ozljeđen u službi. Ogromni kompanija OmniCorp vidi svoju financijsku priliku u polu-čovjeku polu-robotu a što bi moglo spasiti i Alexov život.

Nastavi na film

Bronson (2008)

gledaj film Bronson s titlovima

Mladi čovjek optužen je radi pljačke na 7 godina zatvora a umjesto te kazne biva zatočen 30 godina u samici. U tom periodu njegova osobnost je istisnuta njegovim alter egom Charlesom Bronsonom.

Nastavi na film

Avengers: Age of Ultron (2015)

film Avengers: Age of Ultron s prijevodom

Tony Stark i Bruce Banner nepromišljeno pokreću “Ultron”, program osmišljen kako bi donio mir Zemlji. No stvari krenu po zlu kada umjetna inteligencija Ultron mir na Zemlji zamisli na drugačiji način od Tonya Starka i Brucea Bannera.

Nastavi na film

Running Scared (2006)

film Running Scared s titlovima

Nisko rangirani kriminalac dobije od svojih šefova na povjerenje misiju da se riješi pištolja kojim su ubijani korumpirani policajci, no sve krene u krivom smjeru kada pištolj dospije u krive ruke.

Nastavi na film

Southpaw (2015)

gledaj film Southpaw s prijevodom

Prvak svijeta u boksu, Billy Hope traži pomoć od trenera Ticka Willisa da mu pomogne vratiti se na vrh nakon tragične pogibije njegove supruge i osobnog bankrota kojega je doživio nakon toga.

Nastavi na film