Spectre (2015)

film Spectre s titlovima

Trailer –>

Kriptirana poruka iz Bondove prošlosti daje Bondu trag koji ga vodi do zločinačke organizacije. M se bori protiv političkih lobija kako bi održala tajnu organizaciju živom dok Bond pokušava razotkriti strašnu istinu iza SPECTRE.

Nastavi na film

Armageddon (1998)

film Armageddon s titlovima

Nakon što se doznalo da asteroid veličine Texasa leti prema Zemlji te će pogoditi Zemlju u manje od mjesec dana, N.A.S.A. upošljava tim najboljih astronauta dovoljno hrabrih i ludih da prihvate samoubilačku misiju.

Nastavi na film

Oldboy (2013)

gledaj film Oldboy

Opsjednut svojom osvetom, čovjek odlučuje saznati zašto je otet i smješten u samicu 20 godina bez razloga. Inaće ovo je američki remake koji nije niti blizu dobar kao korejski original.

Nastavi na film

Heist (2015)

film Heist s titlovima

Otac koji nema novaca za liječenje svoje kćeri odlučuje se na očajnički potez. Udružuje se s pohlepnim kolegom kako bi opljačkali kockarnicu. Kada plan pođe po zlu prisiljeni su oteti gradski autobus.

Nastavi na film

Ant-Man (2015)

film Ant-Man s titlovima

Naoružan super-odijelom koje ima mogućnost smanjivanja osobe što se tiče veličine, te umnožavanja snage, provalnik Scott Lang mora u sebi probuditi heroja te pomoći svome mentoru Dr. Hanku Pymu, kako bi isplanirali i odradili pljačku koja će spasiti svijet.

Nastavi na film

Fantastic Four (2015)

gledaj film Fantastic Four s prijevodom

Četvero mladih autsajdera se teleportira u alternativni i opasni svemir koji je izmjenio njihova fizička obličja. Četvorka mora naučiti nositi se s promjenama i novim sposobnostima koje su dobili te zajedničkim snagama pokušati spasiti Zemlju od bivšega prijatelja koji je postao neprijatelj.

Nastavi na film