Spectre (2015) cam

film Spectre s titlovima

Kriptirana poruka iz Bondove prošlosti daje Bondu trag koji ga vodi do zločinačke organizacije. M se bori protiv političkih lobija kako bi održala tajnu organizaciju živom dok Bond pokušava razotkriti strašnu istinu iza SPECTRE.

Nastavi na film

Learning to Drive (2014)

film Learning to Drive s titlovima

Spisateljici s Manhattana je brak pred raspadom. Uzima satove vožnje u čemu joj pomaže instruktor koji je Sikh i koji također ima problema u braku. Kada su njih dvoje zajedno oboje dobivaju hrabrosti vratiti se na pravi put i boriti se za svoje brakove.

Nastavi na film

Mississippi Grind (2015)

film Mississippi Grind s titlovima

Gerry u zadnje vrijeme nema sreće s kockom (jer kao inače se može imati sreće s kockanjem?!), ima financijskih problema te se odlučuje udružiti s mladim karizmatičnim kockarom Curtisom, kako bi pokušao promijeniti svoj neuspjeh u uspjeh.

Nastavi na film

Heist (2015)

film Heist s titlovima

Otac koji nema novaca za liječenje svoje kćeri odlučuje se na očajnički potez. Udružuje se s pohlepnim kolegom kako bi opljačkali kockarnicu. Kada plan pođe po zlu prisiljeni su oteti gradski autobus.

Nastavi na film

Ant-Man (2015)

film Ant-Man s titlovima

Naoružan super-odijelom koje ima mogućnost smanjivanja osobe što se tiče veličine, te umnožavanja snage, provalnik Scott Lang mora u sebi probuditi heroja te pomoći svome mentoru Dr. Hanku Pymu, kako bi isplanirali i odradili pljačku koja će spasiti svijet.

Nastavi na film

Fantastic Four (2015)

gledaj film Fantastic Four s prijevodom

Četvero mladih autsajdera se teleportira u alternativni i opasni svemir koji je izmjenio njihova fizička obličja. Četvorka mora naučiti nositi se s promjenama i novim sposobnostima koje su dobili te zajedničkim snagama pokušati spasiti Zemlju od bivšega prijatelja koji je postao neprijatelj.

Nastavi na film

Youth (2015)

film Youth online

Umirovljeni dirigent je na odmoru u Alpama s svojom kćerkom i svojim najboljim prijateljem. Tamo dobiva pozivnicu od kraljice Elizabethe II da nastupi za rođendan princa Philipa.

Nastavi na film