Run All Night (2015)

film Run All Night s prijevodom

Mafijaš i plaćeni ubojica Jimmy Conlon ima jednu noć kako bi odlučio tko mu je lojalniji, njegov otuđeni sin Mike čiji je život u opasnosti, ili njegov dugogodišnji prijatelj, mafijaški vođa Shawn Maguire, koji želi da Mike plati za smrt njegova sina.

Nastavi na film

The Captive (2014)

film The Captive s prijevodom

8 godina nakon nestanka Cassandre, neki čudni i uznemiravajući incidenti upućuju na to da je ona još uvijek živa. Policija, njeni roditelji ali i sama Cassandra će pokušati otkriti misteriju njenog nestanka.

Nastavi na film

Focus (2015)

film Focus s prijevodom

Nicky je iskusni prevarant kojemu sve polazi od ruke. No život ga ponovno spaja s ženom iz njegove prošlosti koja mu ubrzo postaje učenik u prevarama ali i nešto više…

Nastavi na film

American Sniper (2014)

film American Sniper s prijevodom

Snajperist Navy SEAL-a Chris Kyle je svojom preciznošću na bojištu spasio nebrojeno mnogo života te postao legenda. Nakon četiri odlaska na bojište napokon se vraća kući za stalno, no sjećanja ga i dalje proganjaju.

Nastavi na film

Unbroken (2014)

film Unbroken s prijevodom

Radnja filma se odvija za vrijeme 2. svjetskog rata. Nakon pada aviona koji ga je umalo koštao života, olimpijac Louis Zamperini preživljava 47 teških dana na splavu zajedno sa svoja dva prijatelja sve dok ih ne pronađe i zatoči japanska vojska.

Nastavi na film

Epidemija autizma – Cijepljenje ili ne!

Opasnosti feminizma

Poslušajte argumente ZA i PROTIV cijepljenja i sami odlučite želite li cijepiti svoje dijete. U 18 najrazvijenijih europskih zemalja cijepljenje nije obvezno. U Americi vlada potpuna epidemija autizma koja se svake godine eksponencijalno povećava, podatak koji je potaknuo i američku vladu na velika istraživanja koja potvrđuju sumnje protiv cjepiva.

Nastavi na film

The Past (2013)

film The Past s prevodom

Iranac napušta svoju ženu Francuskinju i njihovo dvoje djece te se vraća u svoju domovinu. Njegova žena započinje novu vezu, s kojom se Iranac suočava nakon što njegova žena zatraži razvod njihovog braka.

Nastavi na film