The Gunman (2015)

film The Gunman s prijevodom

Snajperist koji je regrutiran u tim plaćenih ubojica uspješno pogađa svoju metu, ministra rudnika u Kongu. To ubojstvo ga primorava na bijeg i skrivanje na neko vrijeme. Nekoliko godina kasnije vraća se u Kongo, no ovoga puta on sam postaje meta tima plaćenih ubojica.

Nastavi na film

Hannibal (2001)

film Hannibal s prijevodom

Hannibal Lecter živi van granica SAD-a no pokušava ponovno uspostaviti kontakt s osramoćenom FBI agenticom Clarice Starling. Taj pokušaj ga dovodi u opasnost od njegove bivše žrtve koja se želi osvetiti.

Nastavi na film

Cinderella (2015)

film Cinderella s prijevodom

Nakon smrti njenog oca, mlada Ella je puštena na milost i nemilost okrutnoj maćehi i njenim kćerima. Ella je osoba koja nikada ne gubi nadu, a njena se sreća počinje mijenjati nakon što upozna poletnog stranca.

Nastavi na film

Philadelphia (1993)

film Philadelphia s titlovima

Film o homoseksualcu koji ima sidu i koji je radi svoje bolesti diskriminiran na poslu. Jedan od rijetkih filmova koji homoseksualizam i sve probleme vezane uz homoseksualnost prikazuje vrlo realno.

Nastavi na film

Jurassic World (2015) cam

film Jurassic World s titlovima

Dvadeset i dvije godine nakon nemilih događaja u Jurassic parku, otok Nublar služi kao komercijalni park s dinosaurima, baš onako kako ga je John Hammond zamišljao. Nakon 10 godina rada, interes za parkom je počeo padati, a kao odgovor vlasnici parka su odlučili poslužiti novu atrakciju koja nije išla u željenome smjeru!

Nastavi na film

Dijelovi abortiranih beba na prodaju

Dokumentarac: Bijeg od lijeka

Dokumentarni film o biznisu koji stoji iza ubojstava djece u utrobama njihovih majki ili ljepše nazvano abortusa. Djelovi abortirane djece najviše se koriste u kozmetičke svrhe ali i u farmaceutskoj te prehrambenoj industriji. Ne gledajte ako imate slabi želudac. Nastavi na film

Far From Men (2014)

film Far From Men s prijevodom

Godina je 1954., mjesto radnje Alžir, dvoje vrlo različitih ljudi slučajem moraju udružiti snage i bježati preko planinskog masiva Atlas u Africi. Daru, povučeni profesor mora otpratiti Mohameda, seljaka optuženog za ubojstvo.

Nastavi na film