El Orfanato (2007)

gledaj film El orfanato

Jedna žena odlučuje vratiti svoju obitelj u njenu kuću u kojoj je živjela kao dijete, a koja je ranije služila i kao dom za siročad i hendikepiranu djecu. Nedugo zatim njen sin počinje komunicirati s nevidljivim prijateljem.

Nastavi na film

Before We Go (2014)

film Before We Go s prijevodom

Dvoje stranaca zaglavljenih na Manhattanu na jednu noć izrastaju u bliske prijatelje nakon avanture u večeri punoj neočekivanih događaj koji ih natjeraju da se suoče s svojim najvećim strahovima.

Nastavi na film

Kajaki (2014)

film Kajaki s prijevodom

2006. jedinica mladih britanskih vojnika naletila je na neočekivanog, zastrašujućeg protivnika. Presušena rijeka prepuna mina, svaki korak može koštati izgubljene noge ili života.

Nastavi na film

Mad Max: Fury Road (2015)

film Mad Max: Fury Road online

U post-apokaliptično vrijeme u pustinjskom okruženju, čovječanstvo je slomljeno. Samo je dvoje pobunjenika koji bi mogli vratiti stvari na svoje mjesto, Max, čovjek od malo riječi i puno akcije te Furiousa, žena od akcije koja se namjerava vratiti u svoje rodno mjesto.

Nastavi na film

Trainwreck (2015)

film Trainwreck s titlovima

Žena čije je mišljenje oduvijek bilo da je veza s jednim partnerom nemoguća te je od takve veze imala i strah, upoznaje dobroga tipa radi kojega će morati potisnuti svoje strahove i izložiti svoje povjerenje.
UPOZORENJE: Film je prepun seksualnih scena, promiskuiteta, psovki, korištenja droga i alkohola, detaljnije pročitajte na IMDB-u.

Nastavi na film

Dark Places (2015)

film Dark Places s titlovima

Libby Day je imala samo 7 godina kada je njena obitelj brutalno ubijena na ruralnoj farmi u Kansasu. 25 godina kasnije odlučuje se vratiti na mjesto zločina i pokušava otkriti detalje te strašne noći.

Nastavi na film

Creep (2014)

film Creep s titlovima

Video snimatelj se javlja na oglas za jednodnevni posao u usamljenom gradiću u planinama. Ubrzo saznaje da njegov poslodavac nije niti blizu onakav kakav se činio na prvu.

Nastavi na film

Pitch Perfect 2 (2015)

film Pitch Perfect 2 s prijevodom

Nakon sramotnog nastupa u Lincoln Centru, grupa Barden Bellas upada na internacijonalno natjecanje koje nikada u povijesti nije osvojila niti jedna Američka grupa. Tamo će se pokušati pokazati u pravome svjetlu kako bi vratili svoj status i pravo na nastupe.

Nastavi na film

Hot Pursuit (2015)

film Hot Pursuit s prijevodom

Dvije zgodne policajke koje posao obavljaju striktno po udžbeniku pokušavaju zaštititi ženu narko bosa dok jure kroz Texas a za njima idu korumpirani policajci i ubojice.
NAPOMENA: Film je dobio ocijenu ispod 5 na portalu imdb.com što upućuje na to da je loš.

Nastavi na film