Black Sea (2014)

gledaj film Black Sea online

U ime starih prijateljstava, bivši kapetan podmornice prihvaća mutni posao u kojemu mora istraživati dubine Crnoga Mora u potrazi za podmornicom za koju legenda kaže da je puna zlata.

Nastavi na film

Admission (2013)

gledaj film admission

Djelatnica ureda za prijave studenata u Princetonu kojoj se uskoro sprema velika promocija ulazi u veliki rizik nakon što upoznaje tinejđera koji bi mogao biti njen sin kojeg je prije dosta godina dala u tajnom dogovoru o posvajanju.

Nastavi na film

X-Men: First Class (2011)

gledaj film X-Men: First Class

Godina je 1962, vlada Sjedinjenih Američkih Država poziva sve mutante kako bi pomogli zaustaviti zlog diktatora kojemu je cilj započeti treći svjetski rat. Kao i uvijek jadni Amerikanci se brinu za cijeli svijet, kako slatko od njih.

Nastavi na film

Tombstone (1993)

gledaj film tombstone

Uspješni čovjek od zakona planira svoju mirovinu provesti u miru, anonimno u gradu Tombstoneu u Arizoni. No takve planove pomrse kriminalci, ona vrsta ljudi na kojima je i stekao svoju reputaciju.

Nastavi na film

13 Sins (2014)

gledaj film 13 sins

Anonimni telefonski poziv pokrene opasnu igru za Elliot, prodavač kojega je sreća iznevjerila. Igra mu obećava sve veće nagrade koje dobiva preko 13 zadataka. Svaki sljedeći zadatak je zlobniji od prethodnoga.

Nastavi na film