Waterworld (1995)

gledaj film Waterworld s prijevodima

Radnja se zbiva u budućnosti nakon što su se otopili ledenjaci na polovima Zemlje razina mora se podigla te je prekrila čitavu Zemlju. U potrazi za kopnom mutirani marinac se bori protiv kriminalaca zvanih “Pušači”.

Nastavi na film

Seventh Son (2014)

film Seventh Son s titlovima

Mladi Thomas uči od lokalnog maga kako se boriti protiv zlih duhova. Njegova prva velika bitka dogoditi će se kada moćna Majka Malkin pobjegne iz pritvora a Thomasovog učitelja nema u blizini da pomogne.

Nastavi na film

The Loft (2014)

film The Loft s titlovima

Petero oženjenih muškaraca dijele bogato uređeni apartman u gradu a u njemu uražnjavaju svoje fantazije i skrivene afere. No njihova fantazija postane noćna mora kada naiđu na tijelo mrtve žene u apartmanu.

Nastavi na film

The Cobbler (2014)

film The Cobbler s titlovima

Max Simkin živi u New Yorku i radi kao postolar u radnji koja je u njegovoj obitelji generacijama. Razočaran ustajalim životom, nailazi na magično nasljeđe koje mu dopušta da ulazi u živote drugih.

Nastavi na film

Upside Down (2012)

gledaj film upside down

Adam i Eden se zaljubljuju kao djeca unatoč činjenici da žive u paralelnim svjetovima čije gravitacije vuku u opozitnom smjeru. Deset godina nakon prisilnog razdvajanja, Adam kreće u opasnu potragu za svojom ljubavi.

Nastavi na film

Zombieland (2009)

zombieland

Povučeni, sramežljivi student pokušava doći do svoje obitelji u Ohiou, a čvrsti sileđija, lik kojega sretne po putu pokušava pronaći posljednje čokoladice Twinkie na Zemlji. Putem susreću i dvije sestre čija je želja otići u zabavni park. Ta čudna mješavina ljudi se udružuje u svom putu po Americi punoj zombija.

Nastavi na film

Housebound (2014)

film Housebound s prijevodom

Kylie Bucknell se mora vratiti kuću u kojoj je provela djetinjstvo i to u kućni pritvor. Počinju se događati nadnaravne stvari za koje nije sigurna jesu li realnost ili maštanja unutar njene glave.

Nastavi na film

What If (2013)

film What If s titlovima

Wallace, koji je emocijonalno potrošen od neuspjelih veza, se u vrlo kratkom vremenu povezuje s Chantry, koja živi već dugo vremena s svojim dečkom. Zajedno počinju shvaćati što znači kada ti je najbolje prijatelj ujedno i ljubav tvoga života.

Nastavi na film

Barefoot (2014)

gledaj film Barefoot s prijevodom

Crna ovca u obitelji, sin bogate obitelji upoznaje mladu pacijenticu s psihijatrija koja je cijeli život provela u izolaciji. Odvodi mladu naivnu curu svome domu na bratovo vjenčanje…

Nastavi na film